The Gentlemen (2020)

Faceți cunoștință cu Mickey Pearson (Matthew McConaughey) in filmul The Gentlemen (2020) online subtitrat, un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează; unul în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg gârlă.

Regizorul lui Lock, Stock and Two Smoking Barrels și Snatch a umplut de staruri următoarea sa producție – Matthew McConaughey și Charlie Hunnam sunt doar doi dintre actorii celebri distribuiți. După King Arthur: Legend of the Sword și Aladdin, Guy Ritchie se întoarce la genul care l-a consacrat – cel al filmelor de acțiune cu intrigi amuzante și nebunești din lumea infractorilor de tot soiul (crime caper) cu pelicula The Gentlemen.

Pelicula îl are în centru pe Mickey Pearson (Matthew McConaughey), un american care și-a construit la Londra o mega afacere din traficul de marijuana. Însă odată ce se zvonește că este în cautare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă, se declanșează un război incendiar, în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg lanț.

The Gentlemen (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: Gangsteri cu stil
Regia: Guy Ritchie
Actori: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery
An: Filme Online 2020
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 8.0


The Gentlemen (2020) Online Subtitrat


Trailer


Review The Gentlemen (2020)

The Gentelmen/Gangsteri cu stil spune povestea lui Mickey Pearson (Matthew McConaughey), lordul drogurilor din Anglia, care a obosit să se ocupe de imperiul său de marijuana și vrea să renunţe la tot. Pearson își dă seama repede că renunțarea nu va fi atât de ușoară atunci când colegii gangsteri încep să conspire împotriva lui pentru a-i lua afacerea… Pe urmele lui Pearson pornesc bande de chinezi, oligarhi ruși, Mosadul şi un grup local de mici gangsteri și bătăuși englezi de cartier, îmbrăcați în trening. Plus un redactor care vrea să publice povestea „pătată” a acestui baron.

Fletcher, un jurnalist de investigație veros – jucat de Hugh Grant – prezintă faptele: povestea în sine a acestui baron – în mod metodic, după observarea lor din umbră, și făcând deducții precum un adevărat Sherlock Holmes. Povestea este spusă din prisma acestui Fletcher, el funcționează ca narator al evenimentelor. Relatarea pe care o face publicului, dar mai ales lui Ray (Charlie Hunnam), mâna dreaptă a lui Pearson, e cu interesul de a obține un avantaj financiar – vrea 20 de milioane dolari pentru a nu divulga toate secretele pe care le știe despre acest baron, secrete aflate în urma muncii lui de investigaţie.

Scenariul e destul de stufos, cu patru bande pornite pe urma baronului Mickey Pearson care vrea să renunțe la afacerile ilicite cu marijuana, plus intrigi secundare.

Toate elementele comune filmelor cu gangsteri ale lui Guy Ritchie apar în film: urmăriri, cafteli, împușcături, şantaj, otrăviri, exclusiv protagonişti veroşi, (cam) toate personajele joacă la două capete, trădări, alternări de momente în care personajele sunt reflexive cu scene în care aceleași personaje sunt într-o goană contra cronometru, umor negru, montaj alert, întorsături de situaţie.

Matthew McConaughey ar fi credibil în rolul gentlemanului desăvârşit, al cărui punct forte e calmul imperturbabil (şi dragostea plus respectul faţă de soţie), și la care se face referire în titlu, dacă nu ar arăta precum un cowboy (frumos, ce-i drept). Alt „domn” ar fi Raymond (Hunmann) – care nu vrea să se păteze pe mâini cu consumatori de droguri tari și care preferă să negocieze înainte să tragă cu mitraliera.

Filmul oferă divertisment numai bun de savurat într-un weekend în care vrem să ne relaxăm şi amuzăm.


The Gentlemen (2020)
The Gentlemen (2020) Online Subtitrat in Romana

Faceți cunoștință cu Mickey Pearson (Matthew McConaughey) in filmul The Gentlemen (2020) online subtitrat, un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează; unul în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg gârlă.

Product In-Stock: Available

Editor's Rating:
5