Game of Thrones Conquest and Rebellion (2017)

Game of Thrones Conquest and Rebellion (2017) Online Subtitrat


An: 2017
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<_K3zjnDRUxs/Game.of.Thrones.Conquest.and.Rebellion.2017.720p.BRRip.400MB.MkvCage.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Game of Thrones Conquest and Rebellion

Dacă ați fost vreodată tentat să explorați întreaga istorie a lui Westeros pentru a vă ocupa timpul în timpul Jocului de Tronuri în afara sezonului, spectacolul are un nou brand spin-off doar pentru tine.

Cei care predau jocul Blu-ray de la al șaptelea sezon de la Game of Thrones, care se află în 12 decembrie, urmează să primească un disc de bonus gratuit, cu o poveste nouă a lui Conquest & Rebellion.

Această trăsătură animată se va îndrepta adânc în toate războaiele, trădările și afacerile de dragoste care au dus la primul sezon al Game of Thrones – începând cu strămoșii lui Daenerys din Casa Targaryen.

În secțiunea “Valyria’s Last Scion: House Targaryen”, cucerirea lui Dragonstone de către strămoșul lui Dani, Aaron Targaryen, este spusă de fostul membru al formației Harry Lloyd (care a interpretat-o ​​pe fratele său visător Viserys).

De zeci de ani, Aenar a construit o societate puternică și stabilă pentru Targaryens la Dragonstone bazată pe filosofia folosirii dragonilor săi ca protectori ai imperiului.

“Un cal îi conferă o stăpânire omului peste pământ, o navă, peste mare”, explică Harry Lloyd. Dar dragonii ne-au dat cerul și totul, și toți cei de sub el.

Totul mergea bine, până când Aegon Targaryen și surorile sale Rhaenys și Visenya au hotărât că Dragonstone nu era de ajuns – ei vroiau pe toți Westeros sub talonii dragonilor lor.

Va trebui să cumpărați, de fapt, sezonul șapte pentru încheiere, precum și capitolele pentru fiecare dintre celelalte case narate de Nikolai Coster-Waldau (Jaime Lannister), Sophie Turner (Sansa Stark), Pilou Asbæk (Euron Greyjoy) Conleth Hill (Varys) și Aidan Gillen (Littlefinger).