Galaxy of Horrors (2017)

Galaxy of Horrors este cea mai recentă lansare a antologiei de groază. Descărcarea DVD-ului găzduiește nouă filme scurte, selectate manual de la Festivalul Little Terrors. Acest festival de groază, cu sediul în Toronto, aduce cele mai bune filme de scurt metraj pe ecrane, din întreaga lume. Ultima lor selecție a adus filme din Italia, Spania și alte teritorii pe ecranul mare. Acum, cele mai bune au fost puse pe DVD, cu ajutorul revistei de groază Rue Morgue și a distribuitorului IndieCan Entertainment. Cele mai bune pantaloni scurți de pe DVD vor fi discutate în această revistă și vor include: “Toți vor muri în spațiu”, “Iris” și “Pathos” ale lui Justin McConnell, care au făcut din Galaxy of Horrors Ceas de divertisment.

“Toți vor muri în spațiu” a fost al patrulea favorit al acestui spectator. Filmul, împușcat în alb și negru, este o intrare spaniolă. Filmul se ocupă de o navă spațială și de o încercare disperată a unui echipaj de a rămâne în viață. Din păcate, pentru unii, multe dintre echipajul navei se află într-un somn criogenic, dar somnul lor ar putea fi pentru totdeauna. “Toți vor muri în spațiu” dezvoltă un scenariu extrem de deranjant.

Acest fan al filmului îi plăcea, de asemenea, segmentul înconjurat de Justin McConnell. Acest scurt film, care începe și sfârșește antologia, se ocupă cu un om prins în spațiu. El este chinuit de un calculator și de un sistem de protecție a vieții protejat prin parolă. Probele sale au trecut prin întreaga antologie, evenimentele făcând din ce în ce mai rău. Oxigenul durează atât de mult în spațiu. Și, acest lucru a oferit o singură comedie întunecată, în antologie.


Regia: Dennis Cabella, Javier Chillon
Actori: credits »
Stars: Olli Banjo, Adam Buller, Michelle Colao
An: 2018
Gen: Groaza, SF
IMDB: 4.7


Galaxy of Horrors (2017) Online