Gabriel Iglesias I’m Sorry for What I Said When I Was Hungry (2016)

Gabriel Iglesias I’m Sorry for What I Said When I Was Hungry (2016) Online Subtitrat


Regia: Manny Rodriguez
Actori: Gabriel Iglesias
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Gabriel Iglesias I’m Sorry for What I Said When I Was Hungry

Interesant este faptul că acest nou brand special Gabriel Iglesias este mai bun decât ultimul film al lui Iglesias, direct la filmul de teatru “The Fluffy Movie”. Din fericire, sa întors la stilul său mai vechi – cu multe accente minunate, impresii, efecte sonore și altele asemenea.

Printre subiectele omului pe care le acoperă în acest nou film stand-up sunt rapoartele despre moartea sa, cum ar fi să ai un fiu de 18 ani, doamna care sa prăbușit în timpul rutinei și a avut nevoie de paramedici, de britanici, de băi automate și a salvat cel mai bun pentru ultima – coșuri de cadouri rasiste partea a doua. Totul este foarte plăcut și PG-13 (cu excepția câtorva cuvinte cuss este destul de familial). Deci, dacă aveți nevoie de un râs și de un bun povestitor, încercați acest lucru … a debutat pe Netflix săptămâna aceasta și mă bucur că l-am văzut.

Ar fi putut fi iertată pentru politica ei dacă ar fi fost doar creativă și amuzantă. Ben Elton este un bun exemplu în acest sens. Are fanatic stânga și mă face să râd. De asemenea, el nu face hector și îi insultă pe toți cei care nu sunt de acord cu el.

Această “specială” a fost prezentată de cineva despre care i sa spus că este amuzantă de atâtea ori că a căzut pentru ea. E ca și cum fata obișnuită care a fost informată de părinții ei că rochia de piersică pe care o poartă pare grozavă – și atunci când o ține afară, încă crede cu încăpățânare că arată foarte bine pentru că mama și tata au dreptate și restul lumii fie orb sau ceva!