Gabriel (2007)

Gabriel (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Shane Abbess
Actori: Andy Whitfield, Dwaine Stevenson, Samantha Noble, Erika Heynatz, Matt Hylton Todd
Anul: 2007
Gen: Actiune, Fantezie, Groaza
Durata: 114 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Gabriel

Un inger cazut, Sammael, a cerut ca ‘lumea de mijloc’ sa apartina partii intunecate. Cu ajutorul acolitilor sai amenintatori si inarmati, el a sufocat orasul intunecat si mohorat in vicii, violente si cruzime.

Victoria lui Sammael este asigurata – pana la sosirea lui Gabriel, ultimul dintre cei sapte arhangheli ai Cerului. Gabriel este tanar, puternic si a devenit cel mai puternic luptator de cand Mihail, predecesorul sau, a disparut.

In scurta vreme, curajul si indrazneala lui Gabriel ameninta sa decimeze ajutoarele malefice ale lui Sammael si sa il salveze pe Jade, ingerul cu inima de aur care s-a pierdut. Dar Sammael mai are un ultim atu: un secret din propriul sau trecut, care, daca Gabriel il afla, l-ar putea distruge pe arhanghel pentru totdeauna.

Chiar daca a devenit celebru datorita magiei cu care l-a interpretat pe Spartacus, inainte de a juca in serial a jucat intr-un film modest, care trateaza eterna batalie dintre fortele binelui si fortele raului. Numele acestui film este Gabriel si cu toate ca am stiut de el de ceva timp, abia acum dupa decesul actorului am fost suficient de motivat sa-l urmaresc.

Inca de la inceputul timpurilor, raiul si iadul au luptat pentru purgatoriu si sufletele ratacite din el. Fiecare parte a trimis sapte razboinici – raiul a trimis arhangheli in timp ce iadul a trimis ingerii cazuti. Din pacate, intunericul a pus stapanire pe purgatoriu: haosul si durerea este prezenta in tot locul.


Trailer Gabriel