Futuro Beach – Praia do Futuro (2014)

Futuro Beach – Praia do Futuro (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Karim Aïnouz
Actori: Wagner Moura, Ingo Naujoks, Clemens Schick, Sabine Timoteo, Jesuíta Barbosa
Anul: 2014
Gen: Drama, Romantice
Durata: 106 minute
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Futuro Beach – Praia do Futuro

Lucrul care ma lovit cel mai mult despre acest film este cât de frumos este și vreau să spun literalmente estetic. Nu numai peisajul este minunat, dar și lucrul cu aparatul de fotografiat este remarcabil. Fotografiile lui Praia do Futuro sunt absolut uimitoare, cele mai multe scene pot fi făcute în imagini. Care urmează să fie atârnate pe pereții unei galerii de artă. Ar putea fi probabil o întreagă expunere făcută cu capturi de ecran ale acestui film.

Apelul filmului, totuși, nu depășește mult. Plansa avea potențial, remorca a făcut să pară că ar fi intensă și profund emoțională. Totuși întreaga poveste este destul de plictisitoare, cu unele părți neclare sau prost explicate și un dialog subdezvoltat. Caracterele nu au o adâncime în sine, dar personalitățile lor au fost explorate mai degrabă puțin adânc. Probabil îngreunate de lipsa expresiei vocale sau de complotul de poticnire.

Contrar a ceea ce mi-a sugerat o revizuire pe care am citit-o (pe un alt site), nu m-am simtit ca acest film a fost prea clis, iar mișcările neoriginale erau destul de ușor de înțeles, deoarece acestea puteau fi justificate fie de situația în care au fost introduse psihicul personajelor. Cu toate acestea, simt că elementele inovatoare au fost ascunse de lipsa globală a întregii producții, iar ideile și citatele mari au fost pierdute în lipsa de sens și în dialogul abia existențial.

Acesta nu este cu siguranta un film prost, nu era suficient sa ma atingi sau sa ma afecteaza in nici un fel.