Furtul perfect – Flawless (2007)

Furtul perfect – Flawless (2007) Film Online Subtitrat

Regia: Michael Radford
Actori: Nathaniel Parker, Lambert Wilson, Michael Caine, Demi Moore
An: 2007
Genuri: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 6.8
Durata: 108 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Trailer Furtul perfect – Flawless (2007)

Sinopsis film Furtul perfect – Flawless (2007)

Furtul perfect este un film a cărui acțiune se petrece în anii ’60. Michael Caine îl interpretează pe dl. Hobbs, un portar pe cale să se pensioneze. Înainte de a pleca, Hobbs se gândește că ar putea fura câteva diamante de la compania pentru care lucrează – London Diamond Corporation. Pentru a-și pune planul în aplicare, el va avea nevoie de ajutorul colegei sale (Demi Moore) care ocupă funcția de director.

Review film Furtul perfect – Flawless (2007)

Un reporter a intra intr-un restaurant pentru interviu Laura Quinn, singura femeie care a fost vreodată un manager la Diamond Corporation din Londra. Quinn plasează o cutie pe masă, scoate din această cutie un diamant imens, și spune: “L-am furat.”

Filmul se aprinde intermitent înapoi în anul 1960, când Quinn era încă angajat ca manager la London Diamond Corporation. Ea a trecut peste pentru o promovare pentru a sasea oara in ciuda faptului ca intelectual superioare de sex masculin co-lucrătorilor. În cazul în care societatea este în pericol de a pierde un contract important cu rușii, Quinn salvează compania cu o soluție simplă, dar rușii nu vor proceda cu excepția cazului în aranjamentele sunt ținute secrete de la toată lumea, cu excepția conducerii superioare, care exclude Quinn. Quinn urmează să fie încheiată. Omul de serviciu, dl Hobbs, descoperă acest lucru și atrage atenția asupra ei. El o oferă un loc într-un complot: furtul de diamante suficient pentru a le face bogat, dar nu suficient pentru a fi observat.

Cu toate acestea, dl Hobbs fură fiecare diamant, aproape două tone în valoare, și le deține pentru o răscumpărare de 100 de milioane de lire. Șeful sindicatului de asigurări din rândul lui King este obligat să plătească răscumpărarea, lăsându-l ruinat financiar. Quinn nu a fost de acord cu acest lucru, iar acum se trezește prins în capcană.

Compania angajează un detectiv particular, dl Finch, pentru a menține problema de a merge publice. Dl Finch ține un ochi aproape pe dl Hobbs și domnișoara Quinn. Quinn vrea să evite închisoare timp oferindu-diamantele din spate, dar dl Hobbs refuză.

În cazul în care președintele London Diamond Corporation are un atac de cord asupra stresului situația dată scurgeri de presă, dl Finch este chemat. Domnișoara Quinn fuge la baie și plânge incontrolabil. Ea trage o batistă din poșetă care a avut loc una dintre cerceii ea a luat în afară mai devreme. Diamant de cercel cade în jos de scurgere a chiuvetei și în capcana de dedesubt. În timp ce este nevoie în afară și preia ea, ea devine o idee cu privire la modul în care aceasta ar fi putut fi tras și în cazul în care diamantele ar putea fi. Ea merge în jos în canalizare sub compania si gaseste dl Hobbs paza un pasaj. El a trage un pistol pe ea, dar ea găsește un diamant imens pe podea. Dl Hobbs mărturisește că de fapt, vrea să strice șeful sindicatului de asigurare cu întârziere în acoperirea cheltuielilor medicale doamnei Hobbs privind tratamentul cancerului a dus la moartea ei.