The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Primul film din aceasta serie a adus pe ecrane lumea ascunsa a fortei masinilor americane si a periculoaselor curse de strada din orasul Ingerilor, Los Angeles. Cel de-al doilea film ne-a adus o poveste din Miami despre spalare de bani, rascumparari si cei mai abili oameni ai curselor de masini nascuti vreodata. Acum in The Fast and the Furious: Tokyo Drift online subtitrat, cea mai noua si cea mai rapida cursa are loc in unele dintre cele mai periculoase locatii din lume in ultima parte a seriei de adrenalina si viteza – Furios si Iute: Tokyo Drift.

The Fast and the Furious: Tokyo Drift online subtitrat prezinta cel mai proaspat capitol din populara serie care a obtinut incasari de peste 443 milioane de dolari in intreaga lume. Cursa are loc in afara Statelor Unite, in Tokyo, un oras post modernist, Japonia.

‘Bun venit!’ in era tensionata a tinerilor ce traiesc intr-un univers exploziv al curselor de strada. Adanc implicati in cursele ascunse din The Fast and the Furious: Tokyo Drift online subtitrat. Masini puternice si fete atragatoare se aventureaza intr-un teritoriu interzis. Stilul distinctiv japonez de condus al masinii defineste un nou tip de automobilist a carei tehnica imbina perfect efortul cu viteza. Uunde controlul reprezinta de fapt taramul lipsei controlului, care este mult mai important decat trecerea liniei de sosire pe prima pozitie.


Titlu Romania: Furios si iute: Tokyo Drift
Regia: Justin Lin
Actori: Lucas Black, Zachery Ty Bryan, Shad Moss
Anul: 2006
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 6.0


The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) Online Subtitrat


The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) Online Subtitrat in Romana

Primul film din aceasta serie a adus pe ecrane lumea ascunsa a fortei masinilor americane si a periculoaselor curse de strada din orasul Ingerilor, Los Ang

Editor's Rating:
5