Furios si iute in viteza a cincea – Fast Five (2011)

Vin Diesel si Paul Walker in Furios si iute in viteza a cincea – Fast Five online subtitrat conduc o echipa formata din toate starurile care au jucat in filmele anterioare ale francizei cladite pe viteza – Fast Five. In al cincilea film al seriei, fostul politist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipa cu fostul puscarias Dom Toretto (Vin Diesel). De partea cealalta a legii. Dwayne Johnson se alatura unei echipe de actori formata din Jordana Brewster; Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze; Tego Calderon si Don Omar pentru o cursa nebuna cu miza suprema.

De cand Brian si Mia Toretto (Brewster) l-au ajutat pe Dom sa evadeze, au trecut multe granite pentru a scapa de autoritati. Ascunsi acum in Furios si iute in viteza a cincea – Fast Five online subtitrat, intr-un colt din Rio de Janeiro, cei trei trebuie sa dea o ultima lovitura pentru a-si putea recapata libertatea. Isi aduna echipa de piloti de elita si sunt constienti ca au o singura sansa pentru a fi liberi odata pentru totdeauna: sa-l infrunte pe omul de afaceri corupt care ii vrea morti. Dar acesta nu e singurul care ii vaneaza.

Agentul federal Luke Hobbs (Johnson), un tip dur si inflexibil, nu-si rateaza niciodata tintele. Cand primeste misiunea sa dea de urma lui Dom si Brian, isi aduna echipa si lanseaza artileria grea pentru a-i captura.


Regia: Justin Lin
Actori: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Jordana Brewster
Anul: 2011
Gen: Thriller, Crima, Actiune
Durata: 130 minute
IMDB: 7.3


Fast Five (2011) Online Subtitrat