Furios si Iute 9 – Fast & Furious 9 (2020)

Programat initial sa fie lansat in 2019, urmatorul film Furios si Iute 9 – Fast & Furious 9 online subtitrat a fost amanat pentru aproape un an. Potrivit starului acesteia, Vin Diesel, lansarea a fost stabilita pentru 10 aprilie 2020. De altfel, Justin Lin a fost recent confirmat la carma lui Furios si Iute 9 – Fast & Furious 9 online subtitrat – regizorul este un obisnuit al francizei, caci tot el s-a ocupat si partile 3, 4, 5 si 6 ale francizei.

Noutatile spun ca a noua parte va incepe filmarile in aprilie 2019 si va fi continuata (cel mai probabil) pe marele ecran tot sub bagheta lui Lin, astfel ca celebra serie va ajunge la al zecelea film.

Actrita Jordana Brewster va reveni in rolul Miei Torrento, sora lui Dom. Nu este clar insa daca si cum va fi readus in poveste personajul regretatului Paul Walker, Brian. Desi fratii acestora au solicitat recent producatorilor sa gaseasca o solutie in acest sens. Distributia este neclara si in rest, iar detalii legate de scenariu nu au fost date pana acum publicitatii.

Este foarte posibil ca si Dwayne Johnson sa lipseasca din Fast & Furious 9. Starul a avut unele disensiuni cu Vin Diesel la filmarile lui The Fate of the Furious, iar personajul sau va aparea intr-un spin-off al seriei intitulat Hobbs & Shaw, in care il va avea alaturi pe Jason Statham (Johnson a promis o productie distractiva, in care vom vedea „cea mai tare lupta din istoria filmului”).


Regia: Justin Lin
Actori: Vin Diesel, Jordana Brewster, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jason Statham
An: 2020
Gen: Actiune, Aventura, Crima
IMDB: n/a


Fast & Furious 9 (2020) Online din 10.04.2020!