Furios si Iute 8 – The Fate of the Furious (2017)

Dupa Fast and Furious 7, unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari incasari internationale, si cel de-al saselea titlu cu cele mai mari incasari din istorie, vine cel mai nou capitol din cea mai populara si mai indragita serie din toate timpurile: Furios si Iute 8 – The Fate of the Furious online subtitrat.

Acum in Furios si Iute 8 – The Fate of the Furious online subtitrat, Dom si Lett sunt in luna de miere, Brian si Mia s-au retras din actiune, iar restul echipei a fost exonerata de orice vina. Cu totii par sa duca o viata cat de cat normala. Dar, cand o femeie misterioasa (Charlize Theron), il seduce pe Dom sa intre in lumea interlopa, acesta pare ca nu mai are scapare, si, cand acesta ajunge sa-i tradeze pe cei care ii erau cei mai apropiati, cu totii vor fi supusi unor incercari cum nu si-au imaginat vreodata.

De pe plajele din Cuba, trecand prin strazile din New York, si ajungand tocmai pe taramurile inghetate ale Marii Barent, echipa noastra de elita va traversa tot globul pentru a opri un anarhist in planurile sale de a dezlantui haosul asupra intregii lumi, dar si pentru a-l aduce inapoi acasa pe cel care i-a facut sa devina o familie.


Alt titlu: Fast & Furious 8
Regia: F. Gary Gray
Actori: Jason Statham, Dwayne Johnson, Vin Diesel, Ludacris, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Charlize Theron
An: 2017
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 6.7


The Fate of the Furious (2017) Online Subtitrat