Full of Grace (2015)

Full of Grace (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Andrew Hyatt
Scenariu: Andrew Hyatt
Actori: Noam Jenkins, Bahia Haifi, Kelsey Asbille
Anul: 2015
Gen: Drama, Istorice
IMDB: 6.5

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Acum câteva luni in Full of Grace, am avut ocazia de a vedea pre-lansare a unui film pe durata de viață a Mariei după învierea numita cea plină de har. Doar recent, am avut ocazia să-l uit din nou în anticiparea de a scrie acest review. Așa cum am vizionat filmul Full of Grace pentru a doua oară, nu am putut să nu se minunează de frumusețea de poveste și prezentarea minunat al Mariei conținute în film Full of Grace. Multe Cineastilor caută să capteze frumusețea și viața Mariei. Cel mai recent Ignatius Press încercat să facă acest lucru în filmul Maria din Nazaret. Niciodată înainte (după știința mea) au cineaști căutat să înfățișeze viața Mariei după învierea, ceea ce înseamnă rolul ei în Biserica primară a condus la Adormirea ei / presupunere. La proiecția pre-lansare, am aflat că filmul Full of Grace nu a consultat multe dintre vechile texte (Viața Fecioarei de Maxim Mărturisitorul; omiliile Adormirii patristică timpurie). Vizionarea filmului, puteai să mă păcăliți! Multe dintre tradițiile referitoare la Adormirea conținute în aceste scrieri au fost prezente în film, cum ar fi, Maria știind timpul morții ei se apropia, adunarea ucenicilor în jurul patul de moarte, iar înmormântare procesiune. În general, am găsit filmul Full of Grace considerat provocator în multe feluri, nu numai la nivel spiritual, ci la nivel intelectual, de asemenea. Aici sunt unele dintre takeaways mei de la cea plină de har.

Plin de har face o treabă minunată in Full of Grace, ce prezintă Biserica primară după moartea liderului lor, mesia, și salvator, Isus Hristos. Acesta arată rolul lui Petru în Biserica primară în timp ce se angajează în dezbateri care îl înconjoară. La ori am simțit dezbaterile distras privitorul de la premisa generală a spune povestea lui Mary. Pe cel puțin o ocazie, deși, Peter a apelat la Maria pentru sfaturi despre situațiile cu care se confrunta, astfel încât în ​​acest fel, dezbaterile au servit un scop în raport cu poveste. Petru a dezvăluit multe dintre controversele Full of Grace teologice timpurii în Biserica timpurie, care includ: Isus nu a fost niciodată om, doar spirit; Isus nu aveau autoritatea poruncilor; nega Treimea și prezența reală a lui Cristos în Euharistie; și frații / surorile Domnului controverse și unii chiar pretind a fi fost soția lui Isus. Maria a dat un răspuns comic despre frații și surorile Domnului, care cu siguranță va aduce un zambet pe fata ta. Filmul descrie în mod adecvat Petru ca lider al Bisericii.

Maria a fost numit pe bună dreptate mama lui Dumnezeu in filmul Full of Grace, deoarece a fost definit în 431, la Sinodul de la Efes. Ce plină de har arată este maternitatea universal al Mariei în special față de apostoli. Maria se angajează într-o discuție Peter odată ce a ajuns la casa ei. În stilul de conversație între cele două cea vede preocuparea maternă a Mariei ca ea întreabă despre familia lui Petru, și îl asigură de rugăciunile ei pentru ei și pentru el să trimită familiei sale dragostea ei. În timp ce ucenicii ajung să se adune în jurul noptiera Mary, a întrebat: “Cum este mama?” Nu numai ca ea se vedea Maria ca mama lor, dar s-au uitat la ea în acest rol. Acest filme online Full of Grace dezvăluie adevărul că știm astăzi, că la piciorul crucii, maternitatea Mariei a fost extins la toți credincioșii, și așa mai departe, în schimb facem apel la ei ca mama noastră.