Fugi! – Get Out (2017)

Fugi! – Get Out (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jordan Peele
Actori: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford
An: 2017
Gen: Groaza, Mister
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fugi! – Get Out

O privire deloc confortabilă, ba chiar satirică, asupra a ceea ce se poate întâmpla când un afro-american vizitează familia iubitei albe, la o fermă izolată

Tocmai la timp pentru Halloween și după un an, în special devastator pentru relațiile rasiale din Statele Unite. Primul trailer pentru debutul regizoral Jordan Peele ștergem a lovit, provocând o agitație ușor de înțeles. Avand in vedere Peele Emmy-câștigătoare Comedy Central spectacol Key & Peele, este, probabil, nici o surpriză faptul că primul său film ca regizor. Ar implica comentarii rasiale (unul dintre satira sale cele mai cunoscute se învârte în jurul fricii un om negru a mers pe jos printr-un cartier alb). Dar ce interesant este faptul că el ar insera acest lucru în genul horror.

Parcela se concentreaza pe Chris (Sicario lui Daniel Kaluuya), un om negru de planificare pentru a satisface părinții prietenei lui. Alb Rose (Allison Williams, cunoscut pentru rolul ei ca Marnie la fete) pentru prima dată. Dar, încă de la început, ceva pare off. și noi. O întâlnire inconfortabil cu un polițist local, le pune pe margine și odată ce acestea ajung la casa familiei și se acomodeze. Chris devine conștient de ce în ce mai ciudat, și potențial criminale, comportament. Un element major al acestei se referă la diferența rasială Chris trebuie să navigheze printr-un spațiu aproape în întregime alb (în afară de “ajutor”), bazându-se pe valoare de practică care se ocupă cu micro-agresiunilor și a discriminării de o viață.


Trailer Fugi! – Get Out