Fucking Flexible (2016)


Fucking Flexible (2016) Film Erotic Online

Regia: Toni Ribas
Actori: Lana Violet, Lea Lexis, Mia Malkova, Lucy Doll
Gen: Erotice
Data productie: 11 mai 2016
Studio: Evil Angel
Durata film: 2 ore 39 minute

Mia Malkova in Fucking Flexible (2016)

Durdulie, și bine proporționat preluarea 5’7 “blonda Mia Malkova sa nascut la data de 1 iulie 1992, în Palm Springs, CA. Ea a lucrat la un McDonald când ea avea 16 ani și pentru lanțul de restaurante Sizzler înainte de implicarea ei in industria de divertisment pentru adulți. Primul Ea a inceput sa cante in filme ertoice online hardcore explicite în 2012. Printre companiile notabile Mia a apărut în caracteristici X-evaluat pentru sunt Mile High, Girlfriends Films, Lethal Hardcore, combate Zone, FM Concepte, New Sensations, și Jules Jordan Video. se tratează intortocheat a lunii pentru luna decembrie 2012, Mia a fost numit Treat anului sinuoasă pentru 2013 și a câștigat premiul AVN pentru cel mai bun nou Starlet în 2014.

Mia a intrat în industria porno dupa ce a fost introdus pentru ea de actrita de film pentru adulți Natasha Malkova, care un prieten de-al ei de școală. Restul este istorie. Mia astazi este reprezentata de agentia Matrix Models. Chiar daca Mia este un american, ea a decis să folosească numele de scenă Mia Malkova, în scopul de a face sa sune mai rusesc sau mai mult ca modelul european, așa cum pretinde ea. Înainte de a deveni Mia Malkova, ea a fost performante sub mai multe pseudonime diferite, cum ar fi Mia Bliss, Madison Swan sau Mia Mountain. Ea este de descendenta germană, irlandeză și din Canada.

Spectacolele sale au fost răsplătiți cu Treat lunii lui Twisty – decembrie 2012 și Twistys Treat anului 2013. Anul trecut, a câștigat mai multe premii AVN, cum ar fi Best New Starlet Cel mai bun și All-Fata Grup Sex Scene pentru Miau! Anul trecut a fost anul ei se pare că ea a câștigat, de asemenea, din 2014, XRCO Premiul pentru filmul intitulat Cream vis.