From Vegas to Macau 2 (2015)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Pariorul superstar cunoscut drept Ken Magic Hands (Maini Magice) din filmul From Vegas to Macau 2 este abordat de nepotul lui Vincent, un agent al Interpolului, pentru a-i cere ajutorul in doborarea unui sindicat mafiot odata si pentru totdeauna. Tinta lor principala este Mark, contabilul sindicatului, care a fugit la Bangkok cu fabuloasa suma de 15 miliarde de dolari. Realizand ca si el este o tinta a acestui sindicat, el accepta sa-l ajute pe Mark.

Wong Jing se întoarce cu mai multă nebunie, acțiune, explozie și o durată mai mare de execuție. Pe masura ce fiecare sequel incearca sa-si imbunatateasca originalul in toate modurile, de la Vegas la Macau 2 nu este diferit. O mulțime de explozie, o mulțime de umor plin de umilință și mai multe CGI, dacă acestea sunt divertismentul tău, filmul nu te va face greșit. De la lupta cu arma de deschidere până la punctul culminant al CGI, povestea este ținută intensă pentru a vă menține atenția sub control.


Titlu original: Du cheng feng yun 2
Gen: Actiune, Comedie
Scenariu: Jing Wong
IMDB: 4.6
Regizor(i): Jing Wong
Actori: Nick Cheung, Yun-Fat Chow, Daniel Garcia


From Vegas to Macau 2 (2015) Online Subtitrat


From Vegas to Macau 2 (2015)
From Vegas to Macau 2 (2015) Online Subtitrat in Romana

Pariorul superstar cunoscut drept Ken Magic Hands (Maini Magice) din filmul From Vegas to Macau 2 este abordat de nepotul lui Vincent, un agent al Interpol

Editor's Rating:
2.5