Friends Don’t Let Friends (2017)

Friends Don’t Let Friends (2017) Film Online Subtitrat


Regia: James S. ‘Jamie’ Brown, Lyndee Brown
Actori: Brittany Anne Woodford, Jake White, Jenny Curtis
An: 2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Friends Don’t Let Friends

O ruptură violentă lasă un om mort și un grup de prieteni expediate în deșert pentru a dispune de dovezi. Prieteniile sunt testate deoarece grupul împinge limitele a ceea ce se poate face în numele unui prieten.

Directorul Jamie Brown a realizat un mic film minunat și am fost complet surprins de modul în care sa dovedit. Este o minunată casă de putere a unei horror indie umplut cu spookuri mari. Ei au realizat cu mult mai mult decât chiar și bugetul de mare groază corporativ. Și la puțin peste o oră, nu prea este binevenită. Îi îndemn pe toți să-i dau ceas!

Prieteni nu lăsa prietenii Data Prietenii au ieșit de câțiva ani, deși majoritatea fanilor filmului nu au auzit niciodată despre filmul micro-bugetat. Nu-ți face griji, nici eu nu am avut. Dar am fost îndreptată în direcția filmului și m-am gândit să o verific. Mă bucur că am făcut-o pentru că am avut o mare plăcere să-l văd.

Filmul a fost împuscat într-un buget incantator și a prezentat actorii locali sau prietenii regizorului Rhonda Parker. Este primul film de lung metraj al lui Parker și există cu siguranță o grămadă de farmec acestei caracteristici indigene.

Filmul începe cu acest tip Kyle (Adam S. Dixon) într-un costum care apare într-o casă în care două fete se află în vizită. El îi întreabă pe prietena lui Della (Amelia Favata) și pe prietena ei, Gwen (Erin Stamp), să-și vadă mașina. Se duc la un câmp unde Kyle își arată mașina. Mașina este complet distrusă. Ni sa spus că Kyle a fost beat și a lovit un stâlp de telefon.