Frenzy (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Un grup de prieteni din filmul Frenzy online subtitrat, au un vlog popular de calatorie care ajuta la finantarea aventurilor lor. Paige (Gina Vitori), liderul grupului, o include pe sora ei mai mica, Lindsey (Aubrey Reynolds), pentru urmatoarea calatorie de scufundari intr-un golf izolat. Dar cand avionul se prabuseste, cele doua surori din Frenzy online subtitrat, trebuie sa-si foloseasca forta, inventivitatea si curajul sa supravietuiasca unor rechini albi.

In Statul Hawaii, sunt o multime de oameni cu adevarat ignoranti care iau decizii cu adevarat ciudate, bazate pe unele jurnale video (vlog), social media, bloguri, care ii fac sa faca lucruri care le viata in pericol.

Statul Hawaii a trebuit sa foloseasca Banii Cetatenilor din Hawaii pentru a depune dosare pentru a opri aceasta nebunie, de a le spune oamenilor de pe Social Media, Vlogs, Blog-uri, sa mearga in locatii extrem de periculoase.

In fiecare an, toata lumea plateste milioane de dolari pentru salvari foarte scumpe din cauza acestor decizii facute de oameni idioti. Uneori salvatorii mor in mod inutil incercand sa ii salveze pe acestia.


Regia: Jose Montesinos
Actori: Aubrey Reynolds, Gina Vitori, Lanett Tachel
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 3.7


Frenzy (2018) Online Subtitrat


Frenzy (2018)
Frenzy (2018) Online Subtitrat in Romana

Un grup de prieteni din filmul Frenzy online subtitrat, au un vlog popular de calatorie care ajuta la finantarea aventurilor lor. Paige (Gina Vitori), lide

Editor's Rating:
2