Freeheld (2015)

Freeheld (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Peter Sollett
Scenariu: Ron Nyswaner
Actori: Steve Carell, Michael Shannon, Julianne Moore, Ellen Page
Anul: 2015
Gen: Biografie, Drama, Romantice
IMDB: 6.1

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Ca și “The Walk”, “Freeheld” se bazează pe un documentar premiat cu Oscar. 2007 Filme online Freeheld cu același nume a spus povestea adevărată a bolnavi Laurel Hester, un veteran Ocean County, New Jersey Departamentul de Poliție detectiv care a luptat să plece ei de pensii pentru a partenerul ei interne Stacie Andreea. Nu am văzut documentarul Cynthia Wade lui scurt, dar voi presupune că este liber de mesaj-film Freeheld stereotipe licența dramatic și caracterizări care în cele din urmă se scufunde fictiv de re-enactment bine a acționat. Se simte inconfortabil de a critica un film cu astfel de intenții nobile, si este chiar mai evoluat destul de timid atunci când partajați convingerile că filmul și politica. Dar “Freeheld” se împiedică peste prea multe obstacole pentru a le recomanda. inima filmului este în locul potrivit, dar accentul nu este .

Scenaristul Ron Nyswaner (“Philadelphia”) se angajează păcatele pe care mi agravează cel mai mult la filme de acest gen. Mai degrabă decât să ne dea un cuplu romantic bogat trase, cu care o audiență poate identifica pentru că prea au fost în dragoste, el ne dă Stick Figure stand-uri pentru eliberarea a aprobat filmului. “Freeheld” introduce apoi un alt stand-in pentru inimile și mințile pe care dorește să se schimbe, și apoi își petrece prea mult timp cu persoana. Cuplul lupta pentru drepturile lor este apoi împins și mai mult de la îmbrățișarea noastră de o serie nesfârșită de scene care au loc într-o cameră politic. Este de “Star Wars: The Phantom Menace” de filme Freeheld de mesaje: vrem actiune, dar avem audieri Senat în loc.

Audieri proprietar absolut este mai mult ca ea. Moșnenilor Ocean County sta în calea a ceea ce aparține de drept la Hester și partenerul ei. Filmul Freeheld nu menționează afilierea lor politică, dar nu trebuie să fie Albert Einstein să-l dau seama. În anul 2005, atunci când “Freeheld” are loc, drept New Jersey a permis oamenilor din parteneriate interne pentru a trece la pensiile lor altora lor semnificative. De asemenea, legea a permis județe să renunțați la astfel de activități. Este neclar dacă politicienii opoziție la Hester, din cauza “sanctitatea căsătoriei” sau unii au nevoie compulsiva de a cere nu numai un vot unanim, dar să nu inversa rezultat nici un vot anterior lui. Acest ultim punct este repetată suficient de ori pentru a tulbure apele, mai ales atunci când unul proprietar absolut vrea sa de partea Hester, dar nu astfel încât să nu rupă cu baleiaj de voturi unanime.

Înainte de a ajunge la ticalosi, “Freeheld” ne dă un pic de timp pentru a experimenta relatia dintre Laurel (Julianne Moore) si Stacie mult mai tineri (Ellen Page). Aceste scene timpurii au o mulțime de promisiune neîmplinită. Laurel, care este în ascuns la locul de muncă, lasă Ocean County pentru a găsi un partener. Ea și Stacie a lovit off, și există unele comedie amuzant în modul în care Stacie descoperă profesiei Laurel lui. Există, de asemenea o scenă frumos de triumfător un-upmanship la mecanic interviu lui Stacie; omul a bests într-o provocare de anvelope rotație pare mai iritat că o femeie l-au bătut decât el despre orientarea ei.

De asemenea, ne vom întâlni partenerul polițist mult timp Laurel lui, Dane (Michael Shannon), publicul mai sus stand-in. Dane a adapostit o pasiune pentru Laurel de ceva timp, și el cu adevărat rănit atunci când el descoperă că a fost păstrarea sexualitatea ei un secret de la el. Dane devine mai mult timp de ecran cu Laurel, și, în general, decât o face Stacie. E treaba lui de a convinge colegii sai si-privitorului pentru a sprijini Laurel și Stacie lui situația.

După angajat reciproc din punct de vedere, a Hesters cumpere casa care va deveni punctul central de provocare împotriva aleșilor încăpățânate Ocean județului. Ei au abia suficient timp pentru a savura fericirea internă înainte Laurel devine de moarte bolnavi cu cancer. Pentru credit filmului, nu harpă pe scene de Laurel suferință. Din păcate, acest lucru din filme online este, de asemenea, atunci când “Freeheld” pune relația de cuplu pe arzator spate. O litanie de tropi centrale caracter turnare ieși din tâmplărie de speechify și semnifica. Acolo este uber-Joisey sondare politist homofobe, The îngrozit consfatuiri secrete gay polițistul de sex masculin, care acționează împotriva propriilor interese de teama, de dudebros militare malefice care ameninta Stacie la garajul ei, preotul care vorbește în numele lui Isus în Pander cel mai jenant a filmului , și activistul care preia cauza cuplului ca un mijloc de a promova propria agendă căsătoria gay.