Freddy’s Dead The Final Nightmare (1991)

Freddy’s Dead The Final Nightmare (1991) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Sfârșitul lui Freddy Coșmarul final
Regia: Rachel Talalay
Actori: Breckin Meyer, Tom Arnold, Johnny Depp, Roseanne, Robert Englund
Anul: 1991
Gen: Comedie, Fantezie, Groaza
Durata: 89 minute
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<74unAGgI3Dc/elm6" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Freddy’s Dead The Final Nightmare

Springwood, oraselul blestemat, bantuit de monstrul viselor, Freddy Krueger, a ramas fara copii. Singurul supravietuitor, John Doe, se afla sub controlul lui Freddy. Acesta face in asa fel incat John sa ajunga sa ia legatura cu Lisa, fiica lui Freddy. Aceasta trebuie adusa, cu orice pret, in Springwood. Planul lui Freddy este ca sa intre in mintea fatei sale care, plecand din Springwood, sa-l duca pe un nou teren de vanatoare.

Doc, medic psihiatru si coleg al Lisei, cunoaste legenda antica a celor trei demoni ai viselor care isi aleg un om extrem de rau pentru a-i da puterea de a aduce cosmarurile oamenilor la realitate. Lisa afla cu stupoare ca este fiica lui Freddy si, impreuna cu Doc, ajung la concluzia ca tatal ei este cel controlat de catre cei trei demoni ai viselor. Pentru a-l invinge trebuie ca Freddy Krueger sa fie adus in lumea reala.

Am vazut si eu filmul. primele trei sferturi din film s`au bazat mai mult pe efecte speciel. ce mi`a placut mai mult a fost sfarsitul. in rest filmul nu a impresionat mai deloc. mult mai slab decat celelate. pacat. ideea a fost buna.
aaa…si filmul ni`l prezinta in sfarit pe Robert Englund fara machiajul mult cunoscut; avem ocazia sa il cunoastem pe adevarul Fredd Krueger.


Trailer Freddy’s Dead The Final Nightmare