Freaks of Nature (2015)

Freaks of Nature (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Robbie Pickering
Actori: Vanessa Hudgens, Nicholas Braun, Mackenzie Davis, Josh Fadem, Joan Cusack, Ed Westwick
Anul: 2015
Gen: Comedie, Groaza
Durata: 92 minute
IMDB: 5.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Cu scopul de a oferi adolescenti tot ceea ce aparent cum ar fi in Freaks of Nature, și totuși venind cu puțin mai mult decât o grămadă de abur de prostii-mash-up “, Freaks of Nature” se dovedește o combinație lipsită de viață saga străin invazie, thriller zombie, romantism vampir și lăsând-o școală . În cazul în care nu au fost deja un caz de mușcat mai mult decât poate mesteca, filmul bucătărie radiator Robbie Pickering, de asemenea, încearcă să sintetizeze sperie și râde, deși ambele sunt in furnizarea de scurt de-a lungul acestei tentative îndoielnică pentru a satisface practic fiecare demografice gen. Aruncat familiar in cateva cinematografe cu promovarea avans insuficiente, groază-comedie Sony ar trebui să facă într-adevăr înfricoșător afaceri de box office în acest weekend de Halloween.

Oren Uziel scenariu trebuie să fi avut initial in filme online Freaks of Nature, merge ceva pentru ea, dat fiind faptul că proiectul a atras o listă impresionantă de comici pentru varietatea de piese de biți, inclusiv Bob Odenkirk, Joan Cusack, Patton Oswalt, Keegan Michael Key, Rachael Harris, Pat Healy și Denis Leary. Urmărind produsul finit diform, cu toate acestea, este greu de imaginat ce ia atras în primul rând la film, care se deschide cu o pereche de tineri fug nebunie profan înainte de derulare la un timp mai calm la capătul lor liceu dintr-un orășel, în care oamenii coexistă în mod natural cu vampiri , care folosesc ecran solar total pentru a opera în lumina zilei, și zombie, care sunt controlate de coliere din care potoli foamea lor de creier.

Motivul pentru aceste circumstanțe supranaturale nu sunt elucidate la începutul sau în orice moment în timpul “Freaks of Nature”; în schimb, copiii poftească lipitori și își bat joc de morți de mers pe jos la fel ca ei ar fi cu colegii carne și oase regulate. Ca urmare, filmul Freaks of Nature imediat începe pe inegale picior, mistificator – o situație exacerbată de focalizare fracturat poveștii pe trei copii inițial independente, fiecare dintre ele de-a face cu dileme tipice adolescent. Baseball ulcior Dag (Nicholas Braun) pini pentru vecinul sexpot Lorelei (Vanessa Hudgens), care îl utilizează doar pentru medicamente. Nerd Ned (Josh Fadem) este înstrăinată de către colegii și batjocorit de părinții săi (Harris și Ian Roberts), care favorizează fratele jock Chaz Jr. (Chris Zilka). Și Petra (Mackenzie Davis) este cap-over-tocuri pentru pal-jupuite vampir din Freaks of Nature, Beau Milano (Ed Westwick), chiar dacă el este în mod evident, o variație infinit mai nespălat pe “Twilight” e Edward Cullen.

Plin cu muzica synth pop și iluminat moale-focus, pasajele de deschidere ale “Freaks of Nature” sugerează o variatie-groază tematice pe “The Breakfast Club” sau Din păcate, această “infatuare ’80-eră” Șaisprezece lumânări. “- Care, de asemenea include un nod la “Întâlnire de gradul trei” Steven Spielberg – dă repede loc un ton mai general, nefocalizat dată invadatori extraterestre se concretizeze în cer. Mai degrabă decât inducerea spirit de noi-impotriva-le comuniune, sosirea strainilor solicită oamenilor să acționeze în ura lor pe termen lung fierbe de vampiri (și invers). Când Ned optează pentru a deveni un zombie (în scopul de a scăpa de sentimente de umilire și tristețe) și apoi eliberează frații săi care mănâncă de creier de la raionul lor locale scris-off, o luptă multi-cursă de sânge-țâșnească,-chomping cortexul nebunie rezultă.

Acest război civil devine apocaliptic când bulboase, străinii cu două picioare începe zapping rezidenți la cine-știe-unde, și Dag, Ned și Petra – care a fost transformat într-un vampir de Milan, și apoi aruncat de Lothario – lichidarea unindu împotriva agresorilor exterioare de spațiu. Înainte de mult timp, cele trei supraviețuitori sunt aerisire nemulțumirile deținute lung împotriva celuilalt, și Dag și Petra sunt în curs de dezvoltare propria lor relație romantică. Din păcate, ca un fir de funcționare care implică infatuarea orașului, cu un sandwich-McRib ca-chimic greu cunoscut sub numele de “Riblet,” Dinamica interpersonale acest trio par atât de introdus în mod aleatoriu și dezvoltat ca filmul se simte neglijent aruncat-off in Freaks of Nature.

Această impresie este favorizată de dezvăluiri ulterioare in Freaks of Nature, inclusiv faptul că extratereștrii nu pot detecta om, în cazul în care sunt goi (se pare că ei se poate vedea doar material anorganic) și că zombie devenit de fapt mai inteligent în cazul în care acestea sunt înfometat de creier. Abundente materialul său R-evaluat în cantități mari de sânge explodează-vampir și sânge, director Pickering etapele-o singură bucată set după alta, fără a genera nimic de tensiune se apropie. Și în ciuda nominalizeze o lista talent comic pentru numeroase roluri periferice, filmul este o afacere drearily unfunny a cărui drogul și sex centrate glume sunt la fel de insipid ca stilul său vizual este de mijloc a-drum-dulce.