Freak Show (2017)

Freak Show (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Trudie Styler
Actori: Abigail Breslin, AnnaSophia Robb, Willa Fitzgerald
2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Freak Show

Urmează povestea adolescentului Billy Bloom, care, deși participă la o liceu ultraconservator, ia decizia de a candida pentru regina acasă.

Freak Show (2017) a fost regizat de Trudie Styler. Ea îl numește pe Alex Lawther ca Billy Bloom, care ajunge în prima zi la o liceu nou îmbrăcat ca Boy George. (Trebuie să înțelegem că această școală conservatoare se află în sud, de ce ar putea fi numită Liceul Ulysses S. Grant?)

În orice caz, ceea ce se întâmplă cu Billy în ficțiune este prea asemănător cu ceea ce se întâmplă cu adevărat elevilor care sunt diferiți de normă – devin agresați, răniți și devin izolați.

Cu toate acestea, Billy nu va renunța. Complotul începe cu adevărat când Billy decide să candideze pentru Regina de Homecoming.

Acesta este un film interesant, cu actiune solida, inclusiv de cea a superstarului Bette Midler ca mama lui Billy.

Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de faptul că filmul are un român tânăr adulți scris peste tot. Și, într-adevăr, se bazează pe un roman YA de James St James.

Doar pentru că un film se bazează pe un roman YA nu înseamnă că acesta nu are interes sau valoare. Mi-a plăcut filmul, care avea costume extraordinare și niște răsturnări inteligente. Nu este cel mai subtil film din serie, dar merită văzut. (Acesta va funcționa aproape la fel de bine pe ecranul mic.)