Fraud Saiyyan (2019)

În filmul indian Fraud Saiyyan online subtitrat, Fraud Saiyyan este povestea unui artist hoț din nordul Indiei care convinge femeile să se căsătorească cu el doar pentru a trăii pe banii lor.

Fraud Saiyyan (2019) Film Indian Online Subtitrat


Regia: Sourabh Shrivastava
Actori: Flora Saini, Arshad Warsi, Elli Avrram
An: 2019
Gen: Indiene, Comedie, Drama
IMDB: 4.2


Fraud Saiyyan (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Fraud Saiyyan (2019)

Fraud Saiyyan este povestea unui tip care are mai multe neveste. Bhola Prasad Tripathi (Arshad Warsi) este un con man care se casatoreste cu femeile si apoi le scapa de banii lor. Sa căsătorit cu 12 femei și își caută următoarea țintă. El este cu soția sa Sunita (Deepali Pansare) într-o zi în Lucknow când îi spune să meargă la gară pentru a-și lua unchiul Murari Chaurasia (Saurabh Shukla). Totuși, Murari află adevărul despre Bhola.

El încearcă să-l expună, dar efortul se dovedește inutil. Apoi pretinde că este însoțit de Bhola și îi cere să-l facă parte din echipă. Bhola este de acord cu reținerea și Murari primește o experiență de primă mână despre modul în care Bhola din Fraud Saiyyan se ocupă de atât de multe soții și le păcălește cu ușurință. Cu toate acestea, ambele terenuri într-o supă ca Dacoit Chanda Yadav (Bhawana Pani), care a fost promis căsătoria de către Bhola, îl răpește și-l forțează să se căsătorească. Ce se întâmplă în continuare formează restul filmului.

Povestea lui Sourabh Shrivastava este interesantă și oferă o déjà vu de DOLLY KI DOLI și chiar filmul de debut al lui Kapil Sharma KIS KISKO PYAAR KAROON [2015]. Există unele capete libere și la nivelul scenariului, ar fi putut fi luate în considerare. Cu toate acestea, scenariul lui Amal Donwaar și Sharad Tripathi nu face o astfel de încercare. Lucrurile se întâmplă destul de convenabil în film Fraud Saiyyan. S-ar putea să-i scuzați pe unii, deoarece este unul dintre acele filme pe care le-ați lăsat-vă-creier-la-acasă.

Dar chiar și atunci, trebuie să existe o limită și factorii de decizie să nu adere la ea. De exemplu, Murari din filme indiene online coboară pe o stație de cale ferată pustie, care nu trebuia să fie destinația lui. Și aici, el găsește o mașină abandonată cu cheie în aprindere. Inutil să spun că el o apucă și îl ține cu el până la capăt! Amal Donwaar și dialogurile lui Sharad Tripathi sunt totuși ciudate și ajută la îmbunătățirea impactului.

Direcția lui Sourabh Shrivastava este una medie deoarece filmul este peste tot. În ciuda lungimii scurte, filmul pare a fi târât. Iar încercarea de a justifica acțiunile lui Bhola se răstoarnă prost.