Frau liber – Free Rein (2017)

Pe o insula din largul coastei engleze, o adolescenta de 15 ani isi petrece vara in casa in care a copilarit mama sa si se ataseaza de un cal misterios.

Free Rein online subtitrat este distractiv, chiar si pentru adulti, iar personajul sau de sex feminin adolescent este un model bun in majoritatea modurilor. Cu toate acestea, ca un calaret, ma confrunt cu cateva lucruri. Una este ca, desi exista modul de a fi natural in calarie, iar o fata neexperimentata ar putea sa o loveasca un armasar neinvatat cu o multime de probleme, dar acest lucru se va intampla intr-o perioada mult mai lunga de timp decat permite o emisiune TV.

Calul si proprietarii nu ar permite niciodata o astfel de latitudine cu un cal ca acesta. De ce? Pentru ca astfel oamenii sunt ucisi si raniti rau de cai. Filmele si televiziunea sunt cunoscute pentru ca nu se ocupa realistic de aceasta problema – realitatea muncii depinde pe o perioada lunga de timp pentru a-ti castiga dungile de echitatie nu este aproape atit de captivanta ca Zoe sarind pe armasar inainte sa stie cel mai mic lucru despre cai.


Regia: Vicki Lutas, Anna McCleery
Actori: Manpreet Bambra, Jaylen Barron, Freddy Carter
An: 2017
Gen: Seriale Online, Familie
IMDB: 7.5


Free Rein SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10