Frații – The Indian Runner (1991)

Frații – The Indian Runner (1991) Film Online Subtitrat


Regia: Sean Penn
Actori: David Morse, Viggo Mortensen, Valeria Golino
An: 1991
Gen: Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Frații – The Indian Runner

Pentru prima oara regizor, Sean Penn demonstreaza un real talent. Iar povestea de aici este cea a doi frati din Nebraska si permanentul conflict dintre ei. Unul este politist intr-un oras micut, iar celalalt a fost de mic un rebel. Cum s-ar putea impaca legea si ordinea cu non-conformismul? Poate doar daca este sangele la mijloc…

Am petrecut peste un deceniu vizionând și revizuind filme pentru slujba mea de la MTV Europe. Chiar înainte și de vreme ce eu consum cu voiaj cinematografia cu adevărat tot felul de pasiune, nu-mi pasă nici de gen sau de subiect, ci doar că o lucrare este cinstită, inspirată, eficientă. Ca orice artă, desigur.

L-am văzut pe The Runner indian la debutul festivalului de film de la Cannes, în 1991, și l-am lăsat pe Grand Palais să pară fără cuvinte. Unde să încep? Adesea audem despre lista de verificare obișnuită a scenariului, a actorilor, a cinematografiei, a editării, a muzicii și așa mai departe, și, desigur, toate sunt stelare aici.

Dar este magia mixului dintre toate acestea și atât de multe subtilități despre experiența acestui film, care nu o face decât un lucru minunat, extrem de frumos, mișcându-se, iluminând, dar cred că l-am revăzut de atâtea ori peste ultimii treisprezece ani (la fel ca foarte puțini dintre sutele care au fost văzuți o singură dată), una importantă și îndreptată spre o repoziționare întârziată ca o bijuterie cinematografică în cărțile de istorie ale viitorului.