Fraţii Bloom – The Brothers Bloom (2009)

Fraţii Bloom – The Brothers Bloom (2009) film online subtitrat

Regia: Rian Johnson
Actori: Zachary Gordon, Max Records, Craig Johnson, Noah Segan, Rachel Weisz
Anul: 2008
Gen: Aventura, Comedie, Drama
Durata: 114 minute
IMDB: 6.9

<4tzAuQgJ5rA/The.brothers.bloom.2008.bdrip.x264.ac3.rosubbed-playsd-1.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Aceste filme Fraţii Bloom con-om mai bun pe care con sunt publicul. Ar trebui să ne gândim la un moment dat ca totul este real, sau chiar mai bine, pe care le putem vedea prin ea atunci când nu putem. Ofer ca exemple de lucrări de către comandantul genului, David Mamet:. “Casa de jocuri,” “The Prisoner spaniol” și “Redbelt” Rian Johnson “The Brothers Bloom”, ne permite de pe con și apoi ne proști. Aceasta nu că într-un mod interesant. Ea ne dă Stephen (Mark Ruffalo) și Bloom (Adrien Brody), și s-ar putea obține la fel de bine acest lucru din drum: Nu știu de ce se numesc frații Bloom, atunci când acesta este primul nume de unul, și nici pare a avea un nume de familie. Poate am pierdut ceva.

Din copilărie, Stephen a fabricat scenarii con și a creat personajele și script-uri pentru fratele său mai mic Bloom să i se alăture. Când sunt adulți, iubita lui Ștefan Bang Bang (Rinko Kikuchi), care vorbește extrem de rar, este cea mai mare parte implicat ca pasiv spectator, martor, validator sau, uneori, mai mult. Pentru Stephen, viața este un con, și el o vie. Pentru Fraţii Bloom, jocul devine vechi. Ei se întâlnesc o marcă promițător pe nume Penelope (Rachel Weisz), care este bogat, frumos și singuratic, chiar dacă cele mai multe femei care sunt bogate și frumoase nu au o problemă de strivire cu singurătatea. Ea se încadrează într-o schemă de modă de frații, și nu voi preciza care se îndrăgostește de ea, dar o face, și apoi … am sa ma uit la pas meu aici. Frații sunt astfel de perfectionisti care le place să se implice cât mai multe semne, deoarece acestea pot. Să-l că pleacă.