Frati in lupta – Brothers of War (2015)


Frati in lupta – Brothers of War (2015) film online subtitrat

Regia: Mike Carter
Scenariu: Mike Carter
Actori: Rory Finn, Daniel Attwell, Fiona Bruce
Anul: 2015
Gen: Drama, Razboi
IMDB: 5.2

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Noaptea trecută, eu și soția mea previzualizate noul film Kendrick Brothers “Frati in lupta.” Cele Kendricks sunt oamenii care au adus “Flywheel”, “Facing Giants”, “ignifug” și “Courageous” pentru teatrele și-au găsit un mare succes în introducerea povesti Evanghelia-centrice pe film într-un mod angajarea și provocator.

Ei, de asemenea, au descoperit cum să facă filme centrată pe Hristos că nu sunt jenat de a invita necreștini pentru a vizualiza. Calității producției și care acționează a crescut cu fiecare film Frati in lupta.

Am văzut teasere și remorca pentru “Camera de război” de săptămâni și, să fiu sincer, nu am fost atras de această poveste inițial ca am fost la trei filme anterioare. Poate aceasta se datorează faptului că nu au existat masini de pompieri, masini de politie, arme, sau chiar jocuri de fotbal prezentate în poveste. Da, asta e un răspuns masculin stereotip, dar acest lucru este blog-ul meu, așa că m-am gândit că voi fi sincer.

“Previzualizare Pastorii” a avut loc în Jacksonville marți și teatru a fost plin. Fiecare dintre noi a primit “sac de cadouri” noastră cu obiecte promotionale si un card de studiu pentru distribuitorii.

Au fost prezentate remorci alte doua filme bazate pe credință. Acestea arata foarte bine, de asemenea (“Woodlawn” vine în octombrie 2015 și “înviat” vine în ianuarie 2016). Apoi, noul film Frati in lupta a început atunci.

Imagini ale războiului din Vietnam a umplut ecranul. Se pare parteneriatul cu Sony și Tri-Star oferă câteva imagini de calitate pentru realizatorii filmului. Narat de Miss Clara inițial (un personaj important care conduce de exemplu, ca un adevărat “războinic rugăciune”), vom vedea povestea familiei, bucurie și durere dezvăluit. “Camera de război” Motivul este conectat la camera în care soțul decedat domnișoara Clara a servit în timpul războiului în planificarea următorii pași împotriva unui inamic puternic.

Nerăbdare Flash pentru a prezenta zi si domnisoara Clara este un adult senior care doresc să-și vândă casa ei, astfel încât ea poate muta cu fiul ei. Nou venit Bine ati venit la film, dar nu pentru publicul Christian vizualizare (în special femeile) Priscilla Shirer. Shirer joacă personajul principal în acest film Frati in lupta. Ea este un agent imobiliar într-o căsătorie cu probleme. Cu toate acestea, acest lucru este diferit decât povestea căsătorie prezentate în “Fireproof”. Kudos la Kendricks pentru a atinge pe un subiect puternic, dar nu rehashing doar aceeași poveste, dar cu un cuplu afro-american, mai degrabă decât Kirk Cameron și Erin Bethea.

Principalele probleme personajelor mine și orice alt pastor în gândirea cameră plece “Da, știu că un cuplu la fel ca asta.” Nu e stereotip turnare de tip. Este mai mult o revelație a lumii reale și lupte reale care prietenii noștri, membri ai familiei și bisericii se confruntă.