Frankenstein’s Monster’s Monster Frankenstein (2019)

David Harbour din filmul Frankenstein’s Monster’s Monster Frankenstein (2019) online subtitrat găsește o înregistrare pierdută cu o producție TV ratată a unei opere literare, în care joacă și tatăl lui, și astfel descoperă secrete de familie șocante.

Frankenstein's Monster's Monster Frankenstein (2019) Online Subtitrat


Regia: Daniel Gray Longino
Actori: Kate Berlant, David Harbour, O-Lan Jones
An: 2019
Gen: Comedie
IMDB: 6.2


Frankenstein’s Monster’s Monster Frankenstein (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Frankenstein’s Monster’s Monster Frankenstein (2019)

Întregul film Frankenstein’s Monster’s Monster Frankenstein se desfășoară într-un stil mockumentar, cu scene ale investigațiilor moderne ale lui David Harbour III, intercalate cu fragmente comic de groază ale piesei de scenă televizate a lui David Harbour Jnr, Frankenstein’s Monster’s Monster Frankenstein, în care joacă doctorul Frankenstein pretinzând a fi monstrul lui Frankenstein, în timp ce asistentul său, Sal, se înfățișează pe doctorul Frankenstein. Și dacă credeți că această propoziție este greu de descifrat, nu mai este mai clară de acolo.

Într-adevăr, totul este o satirizare a actorilor clasici, a teatrelor de teatru și a unei structuri dramatice; există o gagă întreagă construită în jurul armei lui Cehov, care se construiește într-o punclină absurd de evidentă și apoi continuă să o depășească oricum. De ce nu?

Regizorul Daniel Gray Longino și scriitorul John Levenstein din 2019 subtitrate in romana par să fi creat ceva care există doar pentru a testa limitele modului în care un film – chiar și unul scurt – ar trebui să funcționeze; cum ar trebui sau nu ar trebui să se aplice regulile genului și câtă kilometraj poate fi scos din David Harbor în ceea ce prin numărătoarea mea este cel puțin șase sau șapte roluri diferite.

Și nu puteți să-l criticați pentru vreunul din aceste lucruri, deoarece intenția este, evident, de a nu oferi răspunsuri clare în această privință. Lăsăm această lucrare bizară, care nu mai cunoștea nimic despre asta decât am fost când am intrat. Și cred că asta e scopul.