Frank & Lola (2016)

Frank & Lola (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Matthew Ross
Actori: Imogen Poots, Michael Shannon, Justin Long
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Frank & Lola

Filmul spune povestea lui Frank, un bucatar de succes din orasul Las Vegas care se intalneste cu o frumoasa tanara femeie pe nume Lola si se indragosteste aproape imediat de aceasta. Lola este nou-venita in oras si are o prezenta misterioasa care il atrage imediat pe Frank. Nu trece mult timp pana cand isi face simtita prezenta tradarea. Chiar daca iertarea urmeaza la scurt timp, raul a fost facut deja, iar Frank devine consumat de obsesie, ajungand sa se duca la Paris cu intentia de-a se razbuna pe un barbat din trecutul fetei care i-a produs acesteia mai multe neplaceri.

După ce a văzut o parte echitabilă a thrillere, acest film nu are o mulțime de noi puncte de complot pentru a arăta. Cu toate acestea, modul în care personajele le juca este ceea ce aduce acest film peste un thriller mediu. Michael Shannon și Imogen Poots să înțeleagă personajele lor destul de bine și au o mare chimie pe ecran. Chiar si personajele secundare joaca toate rolurile lor în mod convingător. Când am văzut-Justin Long a avut o mică parte din acest film, am crezut că mi-ar place caracterul lui, deoarece el de obicei, nu poate juca un rol dramatic bine. Dar el joacă un om de afaceri lipsit de rușine și face o treabă bună.

Pentru a indica genul acestui film este aproape imposibil. Este cu siguranta un thriller pe anumite niveluri, dar nu în totalitate. Sunt scene bune de dragoste dar, de asemenea, un dialog dramatic grele. Nu există urme de film noir, dar nu suficient pentru un noir modern, ia în considerare. Filmul a se lupta un pic pentru că încearcă să se potrivească atât de multe elemente într-un timp scurt.


Trailer Frank & Lola