Fraierul – Loser (2000)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Fraierul – Loser (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Amy Heckerling
Actori: Jason Biggs, Mena Suvari, Zak Orth
An: 2000
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fraierul – Loser

Jason Biggs îți va câștiga inima în rolul drăgălașului “ratat” Paul Tannek, un tip dintr-un orășel, care tocmai începe facultatea la New York. Cu bani puțini, fără prieteni și cu un trai greu de suportat, datorat colegilor de cameră afemeiați care ori îl ironizeaza, ori nu-l băgă în seamă, Paul este la pământ.

O întâlnește într-o zi pe amabila lui colegă Dora Diamond (Mena Suvari). Și, dacă iubitul insensibil al Dorei, profesorul lor de literatură Edward Alcott (Greg Kinnear), nu va sta în cale, sigur o vor face colegii de cameră ai lui Paul.

Cea mai recentă comedie Fraierul online subtitrat adolescentă a lui Amy Heckerling; Loser online subtitrat; este un farmec de modă veche; în care băieții drăguți termină întâi; fetele dulci sfârșesc prin a face alegerile potrivite; iar utilizatorii împrăștiați își fac doar deserturile! Poate că nobilimea este un pasaj în filmele de astăzi; dar “Loser” face un caz extraordinar pentru eroii de clasă muncitori care reușesc să “facă ceea ce trebuie”.

Paul Tannek (Jason Biggs) este un băiat care câștigă o bursă la un colegiu din New York City. Luminos; ciudat și timid și având cel mai rău tunsoare de la Adam Sandler în “Little Nicky”; el acceptă sărbătoarea familiei sale de succes cu jena și teama de eșec; dar tatăl său (Dan Aykroyd; scurte scene) oferă sfaturi simple: “Ascultă-i oamenii; privește-i în ochi. Fii prieten și vei reuși.”

PortalulTauTV.com
Fraierul - Loser (2000) Online Subtitrat in Romana

Loser (2000)

Editor's Rating:
3