Foxcatcher (2014)


Foxcatcher (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Bennett Miller
Actori: Channing Tatum, Sienna Miller, Guy Boyd, Steve Carell, Mark Ruffalo
Anul: 2014
Gen: Biografie, Drama, Sport
Durata: 134 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Foxcatcher (2014)

O dramă inspirată de fapte reale care se concentrează pe povestea de viață a lui John Du Pont (Steve Carell), moștenitorul companiei de produse chimice Du Pont care suferea de o formă de schizofrenie paranoidă și care ajunge să-l ucidă pe prietenul lui de-o viață, Dave Schltz (Mark Ruffalo), un luptător de wrestling premiat cu aur la Jocurile Olimpice.

Un film distant,rece, predominant static dar fascinant, o drama biografica sportiva , in care aparent nu se intampla nimic important dar care fascineaza prin constructia de personaje.

Aceasta pelicula este regizata de Bennet Miller ( regizorul unor filme precum Capote; Moneyball); care de data aceasta ne aduce in atentie traseul intunecat al unor personaje interesante. Interactiunea dintre cei 3 protagonisti face deliciul acestui film;( pe care nu multi romani curiosi despre cine a fost John du Pont ;vor dori sa il vada fie in salile de cinema;fie descarcat de pe torrente).

De departe cel care fura intregul film este Steve Carell; care face un rol incredibil;fabulos; jucandu-l pe John du Pont; un milionar excentric; egocentric; filatelist; ornitolog;mare amator de wrestling.