Four Weddings and a Funeral (2019)

Four Weddings and a Funeral (2019) de la Hulu au fost creat de Mindy Kaling și Matt Warburton, ambii din The Mindy Project – până acum, toate bune. În timp ce Mindy este inconsistenta, a făcut unele lucruri inteligente cu comedii romantice. Serialul are ca actrita principala pe Nathalie Emmanuel, care de curând și-a rulat rolul de Missandei in Game of Thrones, și este o tânără fermecătoare americană care lucrează pentru un politician cu care are o aventură.

Când afacerea merge prost, se îndreaptă spre Londra pentru a se îndepărta și pentru a participa la prima dintre nunți, între cea mai bună prietenă a ei Ainsley (Rebecca Rittenhouse) și fermecătorul, dar plin de viață Kash (Nikesh Patel). Odată ce nunta a luat sfârșit, ea decide să rămână. Astfel începe povestea reală.

Four Weddings and a Funeral (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Mindy Kaling, Matt Warburton
Actori: Nathalie Emmanuel, Rebecca Rittenhouse, Brandon Mychal Smith
An: 2019
Gen: Seriale Online, Comedie, Romantice
IMDB: 7.2


Four Weddings and a Funeral (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Trailer


Recenzie serial Four Weddings and a Funeral (2019)

Dincolo de nunțile și înmormântarea necesară, reînvierea lui Hulu a comediei romantice a regizorului Mike Newell, Four Weddings and a Funeral se îndepărtează liber de sursa sa. În loc să urmărească diferitele relații ale unui bărbat aproape exclusiv prin acele adunări sociale, miniserie, co-creată și co-scrisă de Mindy Kaling, aruncă o plasă mult mai largă urmărind romanțele a patru prieteni americani de la Londra, precum și un vecin, un fost logodnic și alții, niciunul dintre ei nu are analogi exacti în filmul original.

La 10 episoade, serialul are cu siguranță mai mult spațiu suficient pentru a explora profunzimile acestor personaje, dar nu reușește să folosească acest timp suplimentar pentru a fi folosit eficient, ajungând să fie încă o poveste de precauție despre modul în care balonează dimensiunea unei povești pentru televiziune. îmbunătățește în mod inerent povestirea ei.

Filmul Four Weddings and a Funeral din 1994 are o perspectivă limitată și extinsă la o dată – nunți multiple de-a lungul mai multor luni, dar cu puține scene între ele – este cârligul său, precum și cel mai mare defect al său, întrucât povestea nu se oprește destul de mult pentru a dezvolta relațiile dintre personajele sale. Deci decizia seriei de a petrece atât de mult timp în spațiile dintre acele nunți este una aparent evidentă.

Nu la mult timp după ce Maya (Nathalie Emmanuel) se întâlnește drăguț cu actorul aspirant neliniștitor Kash (Nikesh Patel), serialul detaliază meseria ei în politică, relația actuală cu șeful ei căsătorit (Tommy Dewey) și dinamica cu prietenii ei de la colegiu înstrăinați, care toate s-au mutat la Londra în timp ce ea a stat în New York pentru slujba ei (și iubitul). Dar seria nu acumulează niciodată suficiente astfel de detalii pentru ca personajele sale să se simtă deosebit de definite. Înfățișările fragede ale personajelor aflate în lucru și devenind înfăptuite în mod romantic sunt menite clar să reprezinte orice caracterizare mai profundă.

Pentru a fi corecte, cele mai medii exemple de comedie romantică tind să funcționeze astfel; cum ar fi eroii de acțiune din mijlocul drumului sau victimele interschimbabile ale zgârieturilor, iubitorii stelari ai unui rom-com sunt adesea vehicule de carton pe un curs de coliziune cu destinele lor de gen pe parcursul a două ore sau mai puțin.

Aceste personaje din Four Weddings and a Funeral pot fi suficient de funcționale pentru a reuni un film de scurtmetraj comparativ, dar nu au sarcina de a ancora o miniserie de o lungime atât de stupefiantă ca aceasta. În loc să sape mai adânc în personalitățile și culisele lor pentru a se potrivi cu timpul suplimentar al ecranului, seria optează pentru a adăuga pur și simplu mai multe personaje: oameni mai drăguți, mai multe cupluri, mai multe cuvinte romantice.