Found Footage (2016)

Found Footage (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Steven DeGennaro
Actori: Carter Roy, Alena von Stroheim, Chris O’Brien
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 6.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Found Footage

Ca cineva care nu este cel mai mare fan al materialelor găsite, și destul de sceptic față de 3D, m-am dus în acest unul destul de nesigur. Dar din primele minute ale filmului, știam că este ceva foarte diferit. Ea atinge ceva foarte rar … reușește să fie meta și satirică despre filmele genului filmului găsit, în timp ce se ridică simultan deasupra lor. Acesta este un lucru pe care Cabin în pădure a încercat, dar, pentru mine, nu a reușit.

S-au găsit metode 3D absolut nu. Este un exemplu strălucitor despre felul în care genul de filme găsite poate funcționa în continuare pentru a da acel nivel de realism adăugat, care îi face pe ceilalți să fie mai înfricoșați, ceea ce vă îmbracă mai mult cu personajele și situațiile. 3D-ul adaugă și la acest efect, justificându-se ca pe mai mult decât un gimmick. Filmul reușește să profite la maximum de genul său și de formatul 3D, evitând capcanele obișnuite pe care le întâlnesc.

Faptul că este scris și bine documentat înseamnă că nu trebuie să suferim ramblări obișnuite ale personajelor tipărite. Personajele nu sunt, de asemenea, disprețuite universal, deoarece acestea sunt prea des în aceste tipuri de filme. Se simt reali și ne pasă de ce se întâmplă cu ei.

Spun un bravo imens pentru toată echipa care a tras ceva cu adevărat remarcabil aici – luând două formate necinstite și respirând o nouă viață în ele, ceea ce cred că este condus până la capăt de iubirea reală a regizorului pentru povestirea de groază.