Fotomodelul – The Model (2016)

Fotomodelul – The Model (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mads Matthiesen
Actori: Maria Palm, Ed Skrein, Yvonnick Muller
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fotomodelul – The Model

The Model spune povestea frumoasei Emma, care face tot ce-i stă în putință pentru a intra pe marea scenă pariziană și care ajunge să dezvolte o obsesie periculoasă pentru fotograful de modă Shane White.

“Modelul” se deschide cu focuri de străzi ale orașului, – dar ce oraș? Nu e New York – nici un zgârie-nori strălucitori – și acele străzi înguste, deluros aparțin nici Londra, nici Copenhaga (acesta este un film danez). De fapt, este Paris – regizorul Mads Matthiesen păcăli privitorul prin ignorarea Convenției de film pe care fiecare fotografie de stabilire a capitalei franceze trebuie să prezinte Turnul Eiffel. Povestea este Emma, ​​un dureros subțire tânăr danez, care sosește în oraș gata să înceapă cariera ca model de moda.

Ei sunt turnate de sprijin rapid stabilite – Zofia, un model de înțepător coleg care devine prietenul ei; și un proprietar paternă. Primul ei trage, cu fotograful britanic temperamentala Shane, nu merge bine, dar un dans la un club de noapte mai târziu, iar Emma nu este numai modelul preferat al lui Shane, dar este, de asemenea, se rostogolea în pat cu el. În curând ea este maturat într-un stil de viață plin de farmec interesant de muguri de moda, destăinuirile girly cu Zofia și petreceri la care feluri de mâncare de cocaină sunt prezentate ca decoratiuni de masă interesante.


Trailer Fotomodelul – The Model