Fortress (2012)

Fortress (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Mike Phillips
Actori: Bug Hall, Donnie Jeffcoat, Sean McGowan
An: 2012
Gen: Actiune, Drama, Razboi
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fortress

Bataliile au avut loc pe Pamant. Dar razboiul a fost castigat pe cer.


Trailer Fortress


Review Fortress

Acest film este fictiv, dar bazat pe experiențele compilate de B-17 echipaje Fortress Flying în al doilea război mondial. “Lucky Lass”, iar echipajul ei fac parte din “Diamondbacks,” bombardare Group al 99-lea (Heavy), a 12-Air Force cu sediul în Algeria, în vara lui 1943. Când pilotul lor este ucis peste o țintă în Italia, le lipsește încrederea în lucrarea sa înlocuire nou-nouț, 2lt Mike Schmidt. Schmidt încearcă să câștige încrederea prin mai multe misiuni de luptă, probleme mecanice, căldură deșert, hijinks GI, și o furtună de nisip Sahara.

Acest film a fost făcut în mod clar pe un buget shoestring, dar fiecare bănuț a fost bine cheltuit. Distribuția necunoscutelor dă mari spectacole, iar coloana sonora este simplu, dar agitare. Violentele este descris cu exactitate la fel de brusc, imprevizibil, și sângeroase. CGI arată că văzut în “Dogfights”, nu materiale Michael Bay, dar cu toate acestea bune. Setul pentru interiorul bombardier este lipsit unele lucruri, dar este destul de exactă. Uniformele sunt autentice, deși un pic incomplet. USAAF uneltele de zbor din 1943 este extrem de rar astăzi, și reproduceri nu sunt ieftine. 99% din prezentare este autentică, de procedurile în zbor spre viața de zi cu zi pe bază. Singura excepție este operațiunea vederii cu bombă Norden, pe care nici un film a fost descris încă cu acuratețe.

B-17s erau renumite pentru a fi ușor de pilotat și tare ca unghiile, calitati ideale pentru un warplane. Echipajele iubea bombardiere lor, așa cum au făcut echipele de la sol. Știu acest lucru de la mare unchiul meu, un membru al echipajului la sol în BG locul 97 (unitate de sora la al 99-lea). Acest lucru este bine reprezentată, ca și “Lucky Lass” are o personalitate proprie ei.