Forsaken (2016)

Forsaken (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Justin Price
Scenariu: Justin Price
Actori: Micheal Catalano, David E. Cazares, Deanna Grace Congo
Anul: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 3.0

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

În cazul în care “Forsaken” au fost nici mai mult, Lenser Rene Ohashi ar fi filmat în alb-negru, scripter Brad Mirman siguranta s-ar fi tuns F-bombe din dialogul întreaga întreprindere, probabil, va purta marca de modă veche, și RKO sau Republica imagini. Revigorant și nestingherit sincer în îmbrățișarea sa de convenții occidentale și arhetipuri, această saga sagebrush plăcută retrograd ar trebui să joace excepțional de bine cu fanii genului prezent în curs de-a servit – cu excepția, poate, pentru cei cu toleranță scăzută pentru limba sarata – și probabil va bucura de o perioadă lungă de valabilitate viata ca produs de origine ecran după expunere potențial profitabil în țarcuri de teatru.

Primul-timp pe ecran împerecherea Kiefer Sutherland și tatăl său, Donald Sutherland – ca un fiu risipitor in filmul Forsaken, iar tatăl său dezaprobatoare – este un punct de vânzare naturală pentru film, cea care teoretic ar putea atrage solicitanților de curiozitate, în mod normal nu sunt interesați în oaters. Dar turnarea servește, de asemenea, pentru a spori Ponderea respondentilor emoțională a poveștii familiare. Aceste două profesioniști în mod egal potrivite scoate cel mai bun din fiecare parte – poate pentru că ei știu exact unde să caute – si intensitatea neafectat de scene-cheie împreună ajuta la a face mai mult de câteva clișee par, în cazul în care nu proaspăt bătute, apoi nou-revigorat .

Complot pivotează privind restituirea Gunslinger John Henry Clayton (Kiefer Sutherland), pentru a mic orașul său natal Wyoming a Fowler în anul 1872, la câțiva ani după serviciul său război civil. În timpul deoarece scurgerea lui militară, John Henry a dobândit o reputație bine meritată ca Shootist eficient șiteribil. Și, în ciuda intenția de a anunțat pentru a închide armele, aproape toata lumea in Fowler – dar mai ales tatăl său predicator din filme groaza Forsaken, Rev. William Clayton (Donald Sutherland) – este sceptic că a avut destul de moarte să-l dureze o viață.

Pentru un timp, cu toate acestea, John Henry într-adevăr se comportă ca un om schimbat. E fericit pentru a vedea Mary Alice (Demi Moore), dragostea a lăsat în urmă, dar el se resemnează la faptul că ea sa căsătorit alt om in filmul Forsaken, și a avut un fiu, pe durata absenței sale lungi. El rămâne înstrăinat de tatăl său – cei doi pot cu greu conversa fără redeschiderea răni vechi și schimbul de acuzații -, dar acestea se stabilească treptat in coexistență pașnică relativ ca John Henry șterge părți ale gospodăriei familiei că mama lui târziu dorit de crescătorie.

Din păcate, există un șarpe foame în această grădină de Eden: James McCurdy (Brian Cox), o înclinație de afaceri nemilos pe forțând fermierii locali să-i vândă pământul lor, astfel încât el poate profita de pe calea ferată se apropie. Domn Dave Turner (Michael Wincott), un pistol înșelător angajat de curte care plătește John Henry respectarea curtoazie profesională, este angajat de McCurdy la “convinge” negociatori să semneze peste faptele lor. Dar în timp ce-argint lambă Turner preferă să utilizeze arta de a vinde dantelat cu intimidare, alți angajați McCurdy – inclusiv la cald capete Frank Tillman (Aaron Poole) – sunt de o minte pentru a trage pur și simplu în primul rând, și ultimul, și nu pune nici o întrebare, la toate .

Evidențiind astfel remarcabil de auto-control, care in filme online Forsaken, chiar Rev Clayton este impresionat, John Henry se transformă cu stoicism și celălalt obraz atunci când momeală, și apoi bătut, de Frank și cohortele sale agresivi au inabusit. Dar atunci când băieții răi în cele din urmă merge prea departe – ei bine, un bărbat trebuie să facă ceea ce a făcut un bărbat trebuie.

Premiat cu Emmy director TV Jon Cassar (care a facut echipa anterior cu Kiefer Sutherland privind “24”) păstrează un frâu disciplinat cu privire la procedurile de aici, astfel încât filmul de 90 de minute se simte nici grăbit in Forsaken, nici dawdling ca este nevoie de timp pentru backstory și caracterul de dezvoltare înainte de focuri finală inevitabil. Ohashi fapt a făcut trage “Forsaken” de culoare, cu Alberta capabila dublarea pentru Wyoming, dar Cassar rezistă cu fermitate ceea ce trebuie să fi fost o tentație puternică de a se baza prea mult pe exterior izbitor frumoase.