Forsaken (2015)

Dupa ce isi abandoneaza arma si reputatia de ucigas iute de mana, John Henry din filmul Forsaken online subtitrat, se intoarce in orasul sau natal in speranta de a-si repara relatia cu tatal de care s-a instrainat cu ani in urma.

S-a vestejit si Demi Moore. In filmul asta Forsaken online subtitrat, nici Kiefer Sutherland n-a vrut-o, a preferat sa-si ia traista-n bat si sa plece unde a intarcat mutu’ iapa decat sa stea sa lupte pentru ea sau sa mai aiba de-a face cu ea. Forsaken e genul ala de film la care o sa spuneti la fiecare 5 minute : “pe-asta am mai vazut-o”. Si da, am mai vazut vreo 1000 de filme pe tema asta, western sau non-western. Dar nu strica sa-l vezi si pe-al 1001-lea, mai ales ca nu in fiecare zi ai ocazia sa-i vezi pe alde Sutherland, tata & fiu, impartind platoul de filmare.

Iar filmul asta Forsaken online subtitrat l-am simtit mai mult ca un film de familie, filmul familiei Sutherland, cu atat mai valoros cu cat. Desi au mai jucat impreuna in doua filme pana acum; acesta e primul film in care Kiefer si Donald apar amandoi in aceleasi scene. Si pentru ca e realizat la dorinta expresa a lui Kiefer, care si-a dorit sa joace cu tatal sau; treceti-i cu vederea defectele sau senzatia de deja vu care o sa va sacaie pe tot parcursul filmului.


Regia: Jon Cassar
Scenariu: Brad Mirman
Actori: Demi Moore, Kiefer Sutherland, Brian Cox, Donald Sutherland
Anul: 2015
Gen: Drama, Western
IMDB: 6.3


Forsaken (2015) Online Subtitrat