Forsaken (2015)


Dupa ce isi abandoneaza arma si reputatia de ucigas iute de mana, John Henry din filmul Forsaken online subtitrat, se intoarce in orasul sau natal in speranta de a-si repara relatia cu tatal de care s-a instrainat cu ani in urma.

S-a vestejit si Demi Moore. In filmul asta Forsaken online subtitrat, nici Kiefer Sutherland n-a vrut-o, a preferat sa-si ia traista-n bat si sa plece unde a intarcat mutu’ iapa decat sa stea sa lupte pentru ea sau sa mai aiba de-a face cu ea. Forsaken e genul ala de film la care o sa spuneti la fiecare 5 minute : “pe-asta am mai vazut-o”. Si da, am mai vazut vreo 1000 de filme pe tema asta, western sau non-western. Dar nu strica sa-l vezi si pe-al 1001-lea, mai ales ca nu in fiecare zi ai ocazia sa-i vezi pe alde Sutherland, tata & fiu, impartind platoul de filmare.

Iar filmul asta Forsaken online subtitrat l-am simtit mai mult ca un film de familie, filmul familiei Sutherland, cu atat mai valoros cu cat. Desi au mai jucat impreuna in doua filme pana acum; acesta e primul film in care Kiefer si Donald apar amandoi in aceleasi scene. Si pentru ca e realizat la dorinta expresa a lui Kiefer, care si-a dorit sa joace cu tatal sau; treceti-i cu vederea defectele sau senzatia de deja vu care o sa va sacaie pe tot parcursul filmului.


Regia: Jon Cassar
Scenariu: Brad Mirman
Actori: Demi Moore, Kiefer Sutherland, Brian Cox, Donald Sutherland
Anul: 2015
Gen: Drama, Western
IMDB: 6.3


Forsaken (2015) Online Subtitrat


Forsaken (2015)
Forsaken (2015) Online Subtitrat in Romana

Dupa ce isi abandoneaza arma si reputatia de ucigas iute de mana, John Henry din filmul Forsaken online subtitrat, se intoarce in orasul sau natal in spera

Notă film - PortalulTauTV.net:
4