Foreign Land (2016)

Foreign Land (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Rafi Girgis
Scenariu: Peter Allen III, Peter Allen
Actori: Jeffrey Licon, Alex Frnka, Peter Holden
Anul: 2016
Gen: Drama, Familie
IMDB: 5.2

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Pentru ultimii ani din Foreign Land, statisticile de șomaj care ies din Spania au fost condamnabil. Jumătate dintre tinerii sub 30, aproape de două milioane dintre ele, nu pot găsi un loc de muncă. Forțat să iasă din Spania, din motive economice, ei trebuie să plătească acum consecințele emoționale, și este aceste consecințe, care sunt puternic, se deplasează și gînduri explorate în Icíar Bollain Într-o țară străină. Partea plângeți personală și o parte acuzare a unei clase politice spaniol vazuta ca nu au făcut ceea ce trebuia de o întreagă generație, filmul Foreign Land este o mărturie puternică la un timp de greu ca nu arata ca si cum ar încheie prea curând. Land este mai probabil să găsească o casă în bare laterale înclinate festival politic.

“Ce am făcut să merit asta?”, Întreabă un intervievat, o întrebare care spectatorii de alertă va recunoaște ca titlu al filmului Foreign Land lui Pedro Almodovar de acum 30 de ani, aproximativ un imigrant spaniol rurală din Madrid. Filmul este realizat din Edinburgh, Scoția, unde 20.000 de 700.000 de spanioli care au plecat se pare că țara lor de-a lungul ultimilor ani sunt vii. (Intervievații sunt uneori împușcat pe fundalul Castelul Edinburgh, un simbol de soliditate împotriva fragilitatea propriilor circumstanțe.) Cea mai mare parte din Foreign Land, sunt oameni care au beneficiat de o educație care a dus la nimic: Așa cum spune cineva, “Am efectuate tot ce trebuia să facem. “Oamenii cu grade lucrează în curatatorii chimice sau menajere sau sunt șomeri din Edinburgh, de asemenea,.

Interviurile in filmul Foreign Land, sunt intercalate cu imagini în direct actorului Alberto San Juan furnizarea unui monolog de divertisment, plus imagini pe istoria Spaniei secolului 20 din perspectiva de stânga. Suntem amintit că valul actual de exilați spaniole este amintește de cea a 1950; în acel moment, cele mai multe dintre emigranților mutat în Germania și Elveția și în mare măsură, din aceleași motive – dar fara gradele atât de mulți au acum. Sociologul Joaquin Garcia Roca jetoane în cu imaginea politică mare, livrate cu claritatea unui curs universitar.

Interviurile din Foreign Land, care sunt, uneori, auto-compatimirea și, uneori, searingly onest, sunt adesea extrem de cotat la bursă: “O țară care nu se pot hrăni copiii ei nu este în valoare de doi bani”, spune un intervievat. Spune alta: “are un loc de muncă bun în valoare de ea, atunci când nu au lucruri în viață care contează cu adevărat?” Și “bazele politice din Spania nu au fost solide”, spune un altul, absolut corect Sharpest și cea mai adevărată a. totul este un vorbitor care spune că “a trăi în străinătate face să te simți ca o versiune prescurtată de tine Foreign Land.” e la acest nivel de consecințe emoționale care într-o țară străină este cel mai mare succes, dar este mai puțin succes la nivel de critică socială, unde mulți plângerile sunt viitoare, dar există soluții oferite.

Oricine a sta jos pentru a viziona un filme online Foreign Land de Bollain socialistă inveterat, al carui film cel mai cunoscut este Chiar ploaie, știe că nu va fi obtinerea unghiul Fox News pe lucruri, și într-o țară străină nu va modifica această impresie. Acestea fiind spuse, în numele echilibru, există exemple de succes: Unul dintre intervievați a devenit un manager de evenimente sociale și altul a devenit, ușor ireal, șofer de autobuz al anului Scoția. Care se arată, chiar dacă pentru scurt timp foarte, că nu orice exil trebuie să rămână în partea de jos a scării profesionale.