Forbidden Games The Justin Fashanu Story (2017)

Forbidden Games The Justin Fashanu Story (2017) Online Subtitrat


Regia: Jon Carey, Adam Darke
Actori: Justin Fashanu, John Fashanu, Bevan Celestine
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<0WkU2y19ieE/forbidden.games.the.justin.fashanu.story.2017.1080p.web.x264-strife.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Forbidden Games The Justin Fashanu Story

Cuvântul “suprarealist” este menționat la început. Și “complex” spre sfârșit. Nici un cuvânt, evident, o exagerare. Asta devine prea frecvent și dureros de clar într-un nou documentar al regizorului Adam Darke.

Darke, alături de producătorul său Jon Carey, a făcut documentarul premiat despre Wimbledon, “The Crazy Gang”, în care personajul mai mare decât cel al vieții, John Fashanu, a fost poziționat în centrul atenției.

De data aceasta, însă, Darke își îndreaptă atenția către fratele mai mare Fashanu, Justin, în “Jocuri interzise”.

Este o experiență emoționantă, sumbră și emoțională, una în care este aproape imposibil să nu urmăriți viața și realizările remarcabile ale centrului înainte, fără a privi în ea, prin intermediul obiectivului vieții sale veșnic tulbure.

Darke face o treabă minunată de a deschide capitolele pentru viața lui Justin și expune ceea ce se întâmpla cu adevărat sub suprafață. Sunt primii săi ani (împreună cu John) ca un copil abandonat, apoi adoptat.