For the Love of Spock (2016)

For the Love of Spock (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Adam Nimoy
Actori: Chris Pine, Zoe Saldana, Karl Urban
An: 2016
Gen: Documentare, Biografie
IMDB: 8.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis For the Love of Spock

​”For The Love Of Spock” este documentarul realizat de regizorul Adam Nimoy (fiul actorului Leonard Nimoy) cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la debutul francizei “Star Trek”. Filmul reda momente importante din viata actorului Leonard Nimoy si este narat de Zachary John Quinto, actorul care a interpretat rolul lui Spock in “Star Trek ” (2009), “Star Trek Into Darkness ” (2013) si “Star Trek Beyond ” (2016).


Trailer For the Love of Spock


Review For the Love of Spock

Tocmai am lăsat un screening care a prezentat un Q & A cu directorul său Adam Nimoy. Apreciez că Adam a fost uimitor de sincer și onest despre relația sa cu tatăl său și istoria lor împreună în Q & A și în film. Exista probleme pe care eu sunt cu tatăl meu acum că m-aș simți extrem de inconfortabil cu privire la dezvăluirea oricui, să nu mai vorbim un public imens. Îmi place, de asemenea, că filmul a inclus observații sincere și sincere de la Leonard Nimoy despre viața lui și a membrilor săi colegi exprimate.

Chiar am vrut interviuri mai recente cu Leonard. Așa cum se menționează Adam în timpul Q & A, tatăl său a fost în viață doar pentru primele câteva luni de filmare pentru acest documentar. Îmi pare rău să afirme că a suferit ca rezultat. A existat, de asemenea, mult prea mult material “Teoria Big Bang”. Fără supărare pentru oricine care este pe acel spectacol, dar nu-mi păsa cu adevărat despre opiniile lor. Așa că cele zece (?) Minute care este dedicat acestora este destul de dureros.