Focul din adâncuri – Fire Down Below (1997)

Focul din adâncuri – Fire Down Below (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Félix Enríquez Alcalá
Actori: Steven Seagal, Kris Kristofferson, Marg Helgenberger
An: 1997
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Focul din adâncuri – Fire Down Below

Steven Segal, specialist in arte martiale, joaca in acest film rolul lui Jack Taggart, un agent sub acoperire care lucreaza pentru o agentie de protectie a mediului. Cand un membru al acestei agentii care lucra intr-un mic orasel este ucis. Jack este trimis acolo sa vada ce s-a intamplat. Taggart descopera ca Orin Hanner, un puternic om de afaceri local. Este implicat intr-o deversare de deseuri toxice care a afectat serios sanatatea copiilor din acea zona.

De asemenea, el descopera ca angajatul agentiei aflase despre aceasta operatiune ilegala. Si fusese ucis din ordinul influentului om de afaceri pentru ca stia prea multe. Din pacate, Hanner este gata sa repete acest scenariu sangeros cu oricine i-ar pune in pericol afacerile.

In paralel, Taggart se indragosteste de Sarah Kellog, o tanara al carei tata a fost omorat in conditii suspecte. Asemanatoare angajatului agentiei si, probabil, din aceleasi motive.

Un alt film marca Seagal. ce este deci nou?

Pai in primul rind este vorba de o deosebit de buna coloana muzicala, la care chiar el isi aduce contributia si despre o critica dura referitoare la prejudecati si mentalitati care permit unui om cu bani si tupeu sa controleze fizic si mental chiar comunitatea de unde a plecat.

Ca scenele de lupta sunt la inaltime nu trebuie sa o mai spun, pentru ca se poate vedea cu usurinta!