Florida Girls (2019)

Setat in Clearwater, Florida, serialul Florida Girls (2019) online subtitrat se deschide cu cea mai buna prietena a lui Shelby (Laura Chinn) care si-a obtinut diploma GED si o slujba, lasand-o in urma pe Shelby si pe ceilalti colegi de camera cu care au impartit o remorca: Kaitlin (Melanie Field), Jayla (Laci Mosley) și Erica (Patty Guggenheim).

E suficient să o faci pe Shelby să se întrebe dacă e timpul să aibă mai multă educație și o slujbă mai bună, ceea ce face pe Katilin, Jayla și Erica să se întrebe exact unde merg în viață (și dacă unde merg ei este undeva unde doresc sa ajunga). A locui intr-un oras din Florida si sa lucrezi la un bar local este suficient pentru ei? Și dacă este, ar trebui să fie?

Florida Girls (2019) Serial Online Subtitrat in HD 1080p


Regia: Laura Chinn
Actori: Ben Bladon, Hillary Anne Matthews, Kyle S. More
An: 2019
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.9


Florida Girls (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Trailer


Review Florida Girls (2019)

În cel mai bun mod, acest spectacol se ridică deasupra conceptului regresiv central “să râdem de oamenii săraci” pentru a deveni un spectacol despre femeile obișnuite care se află unul în celălalt în moduri extraordinare. Dar, înainte de a ajunge acolo – și între momentele dulci care fac Florida Girls ocazional merită – există o mulțime de glume despre metru cristal și parcuri de remorcă și Applebee să treacă prin.

Spectatorii care nu au nici o problemă cu Florida ca o linie de pumn vor găsi probabil întregul spectacol absolut hilar, pentru că glumele sunt bine scrise, ceva care nu va surprinde pe cei care s-au plâns de munca lui Laura Chinn pe The Mick și Spitalul de Copii. Dar cei care preferă stilul de umor sunt probabil să-și facă drum prin episoadele timpurii ale spectacolului în special.

Uluitorul sub umor este, totuși, o premisă mai ușoară de iubire a prieteniei sorași și a sprijinului dulce și cunoașterea unor comentarii cum ar fi ciclurile înrădăcinate ale sărăciei, politica identității multiracială și căile prin care opresiunea afectează mai ales femeile.

Probabil că nu va surprinde fanii spectacolului că Chinn a crescut în Tampa, Florida, și a părăsit liceul la vârsta de 16 ani, la fel ca și cvartetul de personaje principale. Ea mină ceea ce știe pentru show-ul ei – și odată ce se mișcă dincolo de gâtlejii și băieții înalți schtick, ceea ce apare este o comedie despre adevărații câțiva oameni care sunt ușor de răzbunat. Există plăceri mai slabe de vară pentru a participa.