Flickering Lights (2000)

Flickering Lights (2000) Film Online Subtitrat

Titlu original: Blinkende lygter
Regia: Anders Thomas Jensen
Actori: Ulrich Thomsen, Peter Andersson, Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Henning Jensen
Anul: 2000
Gen: Actiune, Comedie, Crima
Durata: 109 minute
IMDB: 7.7

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Chiar nu am știut ce să facă cu pâlpâirea lumini cum am privit ca al doilea caracteristica pe o casa plimbare cu avionul de la un spectacol comercial. Au fost elemente de Suspecți, Pulp Fiction, Crossing lui Miller, în Bruges, și omul fără trecut. Nu a fost altceva, deși, și nu am putut pune destul de degetul meu pe el in filmul Flickering Lights.

S-ar putea descrie pe bună dreptate un criminal și echipajul său fura de la sa, chiar mai mult penale sef o pălărie uzată. Cu toate acestea, nu a fost ceva nou, dar cumva familiar la pâlpâirea lumini. Deschiderea iubitoare face să crezi că vei fi spus un fir despre un grup de amici de război din Flickering Lights, dar imediat după aceea te prea brusc într-o scenă în care un șofer de camion de transport nefericit, acuzat de preluarea o încărcătură de țigări ilegale, este bătut până la moarte de către grupul nostru de prieteni, deoarece el a impulsionat eronat mentolate. Right off BAT face acest film Flickering Lights un rață ciudat, și destul de greu de conciliat.

Inutil să mai spunem șeful, nu este prea mulțumit de echipajul nostru din Flickering Lights, iar acest lucru seturi totul în mișcare. Ei fura de la Big Guy, și du-te pe fugă … destinație Spania. Lucrurile nu merg în întregime conform planului, și este necesară o oprire de odihnă. Ceea ce urmează este o colecție de scene care sunt alternativ tensionate, melodramatic în flashback și absurd comedie neagră. Sunt un fel de ea place, dar eu încă nu pot plasa degetul pe unde am văzut acest amestec special înainte. Sunt, de asemenea, destul de pozitiv un membru al echipajului nostru este Mads Mikkelsen, dar el pare atât de tânăr că nu poate fi pozitiv.

Cu o jumătate de oră pentru a merge, pilotul nostru a pus pe semnul centurii de siguranță în curs de pregătire pentru coborârea și toate dispozitivele vizionarea de filme a trebuit să fie închisă in Flickering Lights.

Dupa ce a ajuns acasă, seara târziu, am fost prea obosit pentru a termina ultima jumătate de oră, dar am avut să intrați în IMDB pentru a vedea dacă a fost sau nu Mads. Da, a fost, dar ceea ce am descoperit a fost că aceasta a fost regizat de Anders Thomas Jensen, director al Mere lui Adam … o mică bijuterie am privit și nu a plăcut prea mult timp în urmă. Acum a făcut sens. Aceasta a fost exact umor și patos Jensen livrat într-o formă mai rafinată în Mere, ci doar un pic insuficient aici. Prin a spune insuficient, pur și simplu înseamnă că Jensen telegrafiat umor absurd atât de subtil aici, că aveți un timp de greu a spune dacă vrea să razi sau nu. Cred că este mai mult un eșec pe mine, privitorul, nefiind capabil să-l suss decât pe Jensen.

Acum in filme online Flickering Lights, mergând în a fi informat, în ultima jumătate de oră a fost genial. Va trebui să se întoarcă și ceas nou pentru a vedea dacă a existat un minereu pic un viraj la absurd în aceste ultime 30 de minute, sau în cazul în care cunoștințele am castigat doar mi-a permis să se aprecieze mai mult. Trebuie să spun, acest tip este mai uscată decât Aki Kaurismaki, asta e sigur.