Flay (2017)

După moartea mamei sale, o fiică înstrăinată se străduiește să-i salveze pe fratele ei și pe cei din jurul ei dintr-un duh rău fără chip.

În mod normal; nu m-aș deranja să revizuiesc un film atât de bland; dar din moment ce nimeni altcineva nu a deranjat până acum; voi lua câteva minute și poate salvez pe altcineva 90 de minute.

O mamă drogată moare în circumstanțe misterioase; pe care filmul nu le deschide decât în două; dar ne asigură că era supranatural. După aceasta; fiica ei trebuie să se întoarcă acasă pentru a rezolva unele treburi și a avea grijă de fratele ei adolescent rebel. Forța supranaturală; care este abia subțire; începe să le amenințe într-o serie de indignări care ar putea ajunge pentru spectatori foarte tineri.

Actorul; povestea Flay online subtitrat; totul este nemaipomenit. Nici măcar faptul că filmul este remarcabil de rău. E doar bla. Când imaginați gradul Z de groază făcută de oameni care nu au fost nici în mod incompetent; nici talentat de la distanță; acesta este exact filmul pe care îl vedeți.


Regia: Eric Pham
Actori: Violett Beane, Elle LaMont, A. Michael Baldwin
2017
Gen: Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 4.9


Flay (2017) Online