Flashburn (2017)

Flashburn (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Giorgio Serafini
Actori: Sean Patrick Flanery, Cameron Richardson, Romen L. McPherson
An: 2017
Gen: SF
IMDB: 5.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Flashburn

Wes Nolan se trezește într-un depozit abandonat, cu un caz de amnezie. A fost răpit de cineva numit “Lazăr”, care l-a ținut captiv pentru a obține un leac pentru un focar Ebola. Wes a fost un virolog și microbiolog care lucra la ingineria unui purtător de proteine ​​de bacterii pentru a ataca virusul Ebola înainte de a putea distruge celulele umane. În loc să distrugă Ebola, proteina lui Wes a transformat virusul în ceva mult mai puternic. Acum Wes trebuie să încerce să-și recâștige memoria și să încerce să găsească leacul.

Posturile post-apocaliptice adaugă un nivel suplimentar de dificultate în povestirea și pentru a oferi o lume care sa încheiat. Acest film evită clișeul de a se concentra asupra circumstanțelor de supraviețuire în această lume și se concentrează mai degrabă în mod intrinsec asupra unui om de știință răpit și a eforturilor sale de a descoperi un remediu pentru monstrul pe care la creat, care a distrus cea mai mare parte a vieții de pe planetă.

O poveste a acestui calibru necesită o direcție competentă, astfel încât publicul să se poată bucura de poveste așa cum este spus. Un alt punct forte al acestui proiect îl reprezintă acțiunea realistă a personajului principal, portretizată de Sean Patrick Flanery; contribuția sa la film este esențială. Actorul său este excepțional și vorbește mult pentru experiența sa de actor, precum și pentru regizorul lui Giorgio Serafini în dirijarea actorilor săi pentru a atinge ceea ce a imaginat.

În general filmul este foarte distractiv, linia de poveste este atât plăcută, cât și bună, și este o fantastică sursă de inspirație pentru toți producătorii independenți de film.