Five Star (2014)


Five Star (2014) film online subtitrat

Regia: Keith Miller
Scenariu: Keith Miller
Actori: James ‘Primo’ Grant, John Diaz, Wanda Nobles Colon
Anul: 2014
Gen: Drama
IMDB: 6.3

Membru viața reală a bandei Bloods James “Primo” Grant joacă un Bloods generală pe nume Primo aici, cu titlul filmului referindu-se la rangul său. “Sunt de cinci stele, nu mă întrebe”, a spune sfrijit, dar atunci când explică cum el poate face o casa pentru tânărul neinițiați în organizația lui sigur de sine John (John Diaz). Tatăl lui Ioan, Melvin, aflăm, a fost liderul bandei care a dat Primo start, și cu Melvin ucis recent de un glonț rătăcit, e timpul să se întoarcă favoarea in Five Star.

Această conversație, într-un parc în apropierea unui proiect de locuințe Brooklyn, nu joacă ca invitatia faustian este, dar la fel de observație documentar, doar puțin mai dramatic decât secvențe de a veni ca găsească Primo in living apartamentul său modest, a uitam copii mici sa se joace si neastâmpărat despre reparatii de uz casnic cu mama lor. Primo este un tata atent și regretă în mod clar fiind absent de repere de familie în trecut, deoarece el a fost “Five Star” El ia un ton patern cu John, de asemenea, încercând să-l orienteze spre cele mai puțin activităților ilegale periculoase disponibile.

John are îndoieli cu privire la motivele Primo lui, in Five Star, și nu este sigur el crede linia partidului despre cum a murit tatăl său. Dar Diaz arată cât de ușor poate fi să accepte inevitabilitatea de implicare bande, mai ales atunci când permite viața lui socială: John încearcă să actualizeze o fată dulce pe nume Jasmin (Jasmin Burgos) și are nevoie de ceva să susțină încrederea a proiectelor cu ei. Pistolul el însuși cumpără, ca strălucitor ca o jucărie, este un trist inevitabil încredere-constructor.

În timp ce John încearcă să facă mai mult de el, vom vedea Primo în contexte care nu jibe cu statutul său banda ridicat. , Intimidarea Omul negru-placa ca este un munte de om și mușchi angajat pentru un proprietar de bar alb, existent la marginea unei lumi privilegiat. Aceste scene sugerează direcția gen-friendly filmul s-ar putea lua, dar în cele din urmă ei doar context face deja convingătoare Primo o cifră mai simpatic – tocmai la timp pentru frecare prefigurat între el și protejatul său. Ia lui Miller cu privire la acest confruntare este proaspăt și surprinzător credibil, perfect în sincronizare cu teme filmul Five Star a stabilit subtil în aproape fiecare scenă.