Fisherman’s Friends (2019)

In filmul Fisherman’s Friends (2019) online subtitrat zece pescari din Cornwall primesc contract de la Universal Records si ating un top zece hit-uri cu albumul lor de debut al Sea Shanties.

Fisherman's Friends (2019) Online


Regia: Chris Foggin
Actori: Tuppence Middleton, James Purefoy, Daniel Mays
An: 2019
Gen: Comedie, Drama, Muzicale
IMDB: 6.9


Fisherman’s Friends (2019) Online


Trailer


Review Fisherman’s Friends (2019)

Fisherman’s Friends este un comedie muzicală de la regizorul Chris Foggin (Kids in Love) cu Daniel Mays (Rogue One), James Purefoy (Sex Education) și Tuppence Middleton (Sense8), bazat pe povestea adevărată a portului Isaac, ar fi cântat șuvoi de mare, și care a crescut la faima internațională.

Povestea filmului Fisherman’s Friends începe cu urmărirea lui Danny (Mays), care se află într-un cerb în Port Isaac, Cornwell, nu-și dă seama că șeful său, Troy (Clarke), dorește să semneze formațiunea locală Shanty din 10 piese compusă din pescar și salvamari locali glumă. Jim (Purefoy) este considerat liderul trupei, care a facut parte din familia sa de generatii, inclusiv tatal sau, cu fiica sa Alwyn (Middleton), care conducea micul dejun local.

Danny trebuie să vorbească întreaga bandă pentru a lucra cu un outsider, pentru a surprinde industria și pentru a face istoria graficelor.
Prietenii lui Fisher vrea să spună o versiune cinematografică a adevăratei povestiri din spatele trupei titular, care a devenit faimă în 2010 și a făcut parte din scena populară din Marea Britanie încă de atunci.

Remorca nu dă voie să fie o glumă și noi aflăm de la început că Troy o tratează ca pe una pe care numai Danny nu o știe. Ideea că trebuie să renunțe la cunoștințele sale de a semna acte din marile orașe pentru a învăța mai multe moduri tradiționale funcționează foarte bine. Implicarea vieții cotidiene a membrilor trupei este selectivă, deși vedem cum se poate obține și viața pentru prima dată în calea tradițiilor.

Avem un unghi romantic între Danny și Alwyn, care este o poveste amuzantă, dar se simte doar central pentru anumite părți ale filmului, care trebuie să fie despre trupa. Povestea este destul de usor de urmat si ajunge sa ne dea introducerea succesului trupei, lasandu-ne un sentiment de bun simt pana la sfarsit.