Fired Up (2009)

Fired Up (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Doi băieți și multe fete
Gen: Comedie
Scenariu: Will Gluck
IMDB: 6.2
Regizor(i): Will Gluck
Actori: Eric Christian Olsen, Nicholas D’Agosto, Sarah Roemer

Povestea Fired Up implică două Callow și imbecil de fotbal de liceu jucători, Shawn si Nick, care nu doresc să participe la tabără de antrenament de fotbal de vară în deșert. De asemenea, ei doresc să seducă majoretele școlare, astfel încât acestea decid să participe la tabără majorete, ha, ha. liceul este în Hinsdale, Illinois, a cărui contribuabilii vor fi surprinși să afle trenurile echipa școală în deșert la fel ca Cubs, dar va fi chiar mai surprins să afle tot filmul a fost împușcat în California. Și ei vor fi nedumeriți de ce multe dintre uralele implică cântări ale scrisorilor F! U! – Care insemna “Fired Up!” Vezi.

Oh, acest film Fired Up prost. Personajele ataca necontenit reciproc jollity forțată a lucrătorilor salariului minim va preseaza cu probe de brânză gratuite la supermarket. Fiecare conversație implică o combinație de neînțelegeri romantice, entenders duble si flirt, care este pur și simplu trist. Nimeni din filmul are o idee în creierul lor Bulbuc mici. Nu, nici măcar Philip Baker Hall, care joacă rolul de antrenor de fotbal într-o erupție a amenințărilor obligatorii.

Complot implică o competiție de majorete a lungul liniilor de cel din “Adu-La!” (2000), “Citizen Kane” de filme Fired Up majoreta. Filmul Fired Up a implicat majorete cu adevărat talentați. Acesta implică piramide umane dizgrațios și o mulțime de sărituri necoordonate în sus și în jos. cititorii fideli vor aminti că de multe ori să întreb de ce băieții răi din filmele de uzură uniforme negre de potrivire. Ei fac în acest singur, de asemenea. Ticăloși aici sunt Panther majorete echipa. Câte echipe joacă în toate negre?

Am putea spune despre Carly, Sylvia, Bianca, Gwyneth, Marcy și celelalte majorete sexy, dar nu am putut amestecă mă să aibă grijă. Există o regulă veche în teatru: În cazul în care eroina tușește în primul act din filme online Fired Up, ea trebuie să moară în a treia. Angela (Hayley Marie Norman) are cel mai frumos zâmbet și cea mai bună personalitate, și este pe ecran la începutul și de multe ori, așa că am continuat așteptam scena ei mai mare, dar nu: Ea pare destinat a fi majoretă majoreta, a pepping-le, aplauda-le mai departe, zambitoare, aplaudând, ridicând partea de jos a piramidei, râzând la liniile de amuzante, încurajatoare, cade în sincronizare și proiectarea cu fiecare atom al ei fiind atitudinea: du-te, fetelor! Ai o problemă atunci când permite membrul cel mai interesant din distribuția să apară în faptul că multe scene și niciodată nu se confruntă cu ea. Care nu este defect fatal al filmului, cu toate acestea. defect sau este ca m-am gândit de lucruri.