Fire de iarbă – Leaves of Grass (2009)

Fire de iarbă – Leaves of Grass (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Tim Blake Nelson
Actori: Edward Norton, Keri Russell, Henry Max Nelson
An: 2009
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fire de iarbă – Leaves of Grass

Leaves of Grass spune povestea lui Bill Kincaid, un strălucit profesor de filosofie a cărui carieră se află în plină ascensiune. Când află că fratele său geamăn a fost asasinat, Bill pleacă în orașul natal, Oklahoma, pentru a se pregăti de înmormântare.

Odată ajuns acasă, constată că fratele său este viu și nevătămat și că l-a ademenit în Oklahoma cu scopul de a-l implica intr-un plan diabolic menit să-l distrugă pe lordul local al drogurilor, Pug Rothbaum. Treptat, viața organizată a profesorului este aruncată în haos, iar el își dă seama că nicio teorie filosofică nu îl poate proteja de pericolele și întorsăturile destinului.

O comedie dark, nici prea amuzanta, nici prea dark – cam greu de caracterizat filmul asta. 🙂 Citeam pe IMDb ca e un film a la Tarantino, si parca tind sa vad si eu asemanarea; adica Tarantino minus the fast pace. 😉 Sincer, nu pot spune ca mi-a placut filmul; cred ca s-a vrut a fi mai mult decat a reusit defapt. Norton e bun, dar nici el nu poate face minuni. Filmul a fost incercat sa jongleze cu prea multe teme si prea multe ‘lectii de viata’ si le-a cam pierdut din mana pe parcurs.