Firangi (2017)

Firangi (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Rajiv Dhingra
Actori: Kapil Sharma, Ishita Dutta, Monica Gill
An: 2017
Gen: Actiune, Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 6.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Firangi

Povestea filmului vă va duce în regula engleză. Când India era condusă de britanici și făceau indieni sclavi. La acel moment, pe de o parte, mintea oamenilor se răzbuna împotriva guvernării britanice.

Era un om acolo pentru care britanicii nu erau oameni răi. Era manga (Kapil Sharma) care nu merita nimic, dar magia lui era în magie. Cel care la lovit poate recupera durerea taliei. Intre timp, isi ia dragostea syagi (Ishita Dutta). Ambii vor să-și schimbe dragostea pentru căsătorie, dar bunicul lui Saragi Lala ji refuză să se căsătorească cu nepoata lui cu un englez.

În ansamblu, datorită slabei sale scenarii și lipsei de comedie FIRANGI nu reușește să lase o impresie de durată. În afară de aceasta, durata lungă de timp de 161 de minute va lăsa publicul nerăbdător și neliniștit. La box-office, filmul se va confrunta cu o sarcină urgentă de a atrage spectatorii, având în vedere lipsa de zgomot din jurul filmului.

Punctul culminant este lung, dar plăcut. Deși este mai bine ca Sharma să se abțină de la femeile romantice pe marele ecran, el nu este șubred când vine vorba de a face scenele de benzi desenate. Ca de obicei, britanicii și personajele lor vorbește în hindi caricatural. Este o modalitate uzată de a evoca râdele rapide, dar puține dintre glumele lor se așează.

Bollywood a văzut deja o serie de filme în epoca anterioară independenței, dar punctul de cotitură al lui Firangi de la Kapil Sharma este că aduce o perspectivă comică asupra întregului lucru