Category: SF

Filme Online SF Sci-Fi Subtitrate in Romana

Genul SF este unul dintre cele mai indragite din cadrul cinematografiei. Filmele combina fantasticul cu stiinta, se adauga eroi autentici, si rezulta un conglomerat foarte apreciat.

Extraterestrii, planete indepartate, decoruri imprevizibile si mult intuneric, alaturi de tehnologii futuriste, realizeaza cadrul in care se va desfasura aciunea.

Actiunea si aventura nu lipsesc din cadrul genului si deseori filmele Sf prezinta potentialul tehnologiei de a distruge planeta, incrucisarea cu genul horror fiind si ea la indemana

Voyage of the Chimera (2021) Film Online Subtitrat in Romana

Voyage of the Chimera (2021)

In filmul Voyage of the Chimera (2021) online subtitrat un tânăr aristocrat civil, fără experiență militară practică, trebuie să-și conducă echipajul într-o misiune periculoasă și să-și depășească tinerețea, lipsa de experiență și îndoiala de sine în această dramă SF. Regia:

PLAY VIDEO
Infinite (2021) Film Online Subtitrat in Romana

Infinite (2021)

In filmul Infinite (2021) online subtitrat in romana Mark Wahlberg joacă rolul lui Evan Macauley, ale cărui amintiri obsedante sunt, de fapt, rămășițe din viețile trecute. Împreună cu un grup secret, cunoscut sub numele de “Infiniți”, el își folosește abilitățile

PLAY VIDEO